Päiväys

SAMOKin Vuoden Opettaja -äänestys on käynnisstä!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Oamkilainen – tunnetko opettajan, jonka tunneilla hyödynnetään monipuolisia työskentelymenetelmiä? Tai onko opettajasi erityisesti onnistunut hybridiopetuksessa? Onko lehtorisi antanut sinulle tukea koko opintojakson ajan, jotta voit parhaiten menestyä opinnoissasi? Onko juuri sinun koulutusohjelmassasi opettaja, joka työpanoksensa myötä ansaitsisi ehdottomasti Vuoden opettaja -tittelin?


OSAKO etsii yhdessä Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOKin ja muiden ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien kanssa vuoden opettajaa. SAMOK hakee kaikilta amk-opiskelijoilta ehdotuksia opiskelijoita ja heidän monimuotoisuuttaan tukevasta opettajasta.


Jos mielessäsi on kuvausta vastaava opettaja, lähetä ehdotuksesi perjantaihin 31.3. mennessä sähköpostitse OSAKOn viestinnän asiantuntijalle osoitteeseen jennika.karppinen@oamk.fi. Kerro ehdotuksessa opettajan nimi ja perustelut sille, miksi opettaja on sinusta ansainnut vuoden opettajan palkinnon.


OSAKO välittää enintään kolme ehdotusta eteenpäin SAMOKille. SAMOKin valitsema raati käsittelee tulleet ehdotukset anonyymisti ja valitsee vuoden opettajan, joka palkitaan AMK-päivillä toukokuussa!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Työn Taitajat etsii työharjoittelijaa syksylle 2024

Työharjoittelijaksi Suomen vaikuttavimpaan yritys-oppilaitosohjelmaan Työn Taitajiin? Työn Taitajat etsii työharjoittelijaa syksyksi 2024. Työharjoittelija tulee Oulun kaupungille sekä BusinessOulun että sivistys- ja kulttuuripalveluiden palvelukseen. Työn Taitajat on BusinessOulun ja Sivistys- ja

Lue kirjoitus

OSAKOn palveluiden kesäaukioloajat 2024

Muutaman viikon päästä kalenteri kiepsahtaa jo kesäkuun puolelle, ja se tarkoittaa myös meillä OSAKOlla palveluiden siirtymistä kesäaukioloaikoihin. Tästä jutusta löydät kesän aukioloaikamme näppärästi – tervetuloa asioimaan tai vaikka ihan vain

Lue kirjoitus