Päiväys

SAMOKin Vuoden Opettaja -äänestys on käynnisstä!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Oamkilainen – tunnetko opettajan, jonka tunneilla hyödynnetään monipuolisia työskentelymenetelmiä? Tai onko opettajasi erityisesti onnistunut hybridiopetuksessa? Onko lehtorisi antanut sinulle tukea koko opintojakson ajan, jotta voit parhaiten menestyä opinnoissasi? Onko juuri sinun koulutusohjelmassasi opettaja, joka työpanoksensa myötä ansaitsisi ehdottomasti Vuoden opettaja -tittelin?


OSAKO etsii yhdessä Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOKin ja muiden ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien kanssa vuoden opettajaa. SAMOK hakee kaikilta amk-opiskelijoilta ehdotuksia opiskelijoita ja heidän monimuotoisuuttaan tukevasta opettajasta.


Jos mielessäsi on kuvausta vastaava opettaja, lähetä ehdotuksesi perjantaihin 31.3. mennessä sähköpostitse OSAKOn viestinnän asiantuntijalle osoitteeseen jennika.karppinen@oamk.fi. Kerro ehdotuksessa opettajan nimi ja perustelut sille, miksi opettaja on sinusta ansainnut vuoden opettajan palkinnon.


OSAKO välittää enintään kolme ehdotusta eteenpäin SAMOKille. SAMOKin valitsema raati käsittelee tulleet ehdotukset anonyymisti ja valitsee vuoden opettajan, joka palkitaan AMK-päivillä toukokuussa!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

VAPPUVIIKKO 2024

Onko kansa valmis? OSAKOn, Oamkin opiskelijajärjestöjen ja O’Diakon yhdessä puuhaama vappu tulee jälleen, ja se on oleva tänäkin vuonna L-E-G-E-N-D-A-A-R-I-N-E-N! Tänä vuonna juhlia todellakin piisaa, sillä pöhinä päräytetään käyntiin maanantaina

Lue kirjoitus

Opiskelijoiden mielenterveysviikko 2024

Opiskelijoiden mielenterveysviikko on Nyyti Ry:n koordinoima, opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä valtakunnallinen kampanjaviikko, joka järjestetään ympäri Suomen viikolla 15 eli 8.-14.4. Kampanjaviikon teemana on tänä vuonna yhdenvertaisuus ja sosiaalinen saavutettavuus. Lisätietoa mielenterveysviikosta

Lue kirjoitus