Päiväys

Sinustako osa OSAKOn jengiä? Etsimme joukkoomme tapahtuma- ja projektikoordinaattorin sijaista

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Kiinnostaako monipuolinen työ opiskelijakunnassa? Nyt on tullut aikasi loistaa: OSAKO hakee joukkoonsa tapahtuma- ja projektikoordinaattorin sijaista tulevaksi syksyksi!

OSAKOn tapahtuma- ja projektikoordinaattorina pääset avustamaan opiskelijakunnan hallitusta opiskelijoiden edunvalvontaan ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa sekä koordinoimaan ja toteuttamaan erilaisia tapahtumia ja koulutuskokonaisuuksia. OSAKO hakee joukkoonsa oma-aloitteista, reipasta tekijää ja hyvää tyyppiä, jonka työnkuvaan kuuluu mm. OSAKOn, Oulun yliopiston ylioppilaskunnan ja Diakonia ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan yhteisen lukuvuoden avajaistapahtuman eli Hurmoksen sponsoreiden osallisuuden koordinointi, yhteyshenkilönä toimiminen sekä tulevan vuoden suunnittelu. Hakijalta odotetaan hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työnkuva sisältää myös tuutori- ja järjestökoulutusten suunnittelemista ja toteuttamista, erilaisten tapahtumien koordinointia sekä opiskelijakunnan vaalien toteuttamista. Tehtävän monipuolisen toimenkuvan takia lopulliseen työnkuvaan vaikuttaa myös valitun henkilön aiempi kokemus ja osaaminen. Katsomme eduksi kokemuksen tapahtumien järjestämisestä, koulutustehtävistä, sidosryhmätyöskentelystä ja järjestötoiminnasta.

Työhön kuuluu myös hallituksen ja esihenkilön erikseen määrittelemiä työtehtäviä ja ne sisältävät asiakaspalvelua, sidosryhmätyöskentelyä ja OSAKOn edustajana toimimista työryhmissä. Koordinaattori työskentelee yhteistyössä opiskelijakunnan hallituksen ja muiden työntekijöiden kanssa. Tehtävä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen osaamista.

Työsuhde on määräaikainen kestäen 21.12.2023 saakka. Määräaikaisuuden peruste on opintovapaan sijaisuus. Tapahtuma- ja projektikoordinaattorin työaika on kolmekymmentäseitsemän ja puoli (37,5) tuntia viikossa ja palkkaus määräytyy ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimuksen mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mielellään 21.8.2023. Pääsääntöisesti työaika on normaali toimistoaika, mutta tehtävä sisältää toisinaan myös ilta- ja viikonlopputöitä. Pääsääntöinen työn teon paikka on opiskelijakunnan toimisto Oamkin Linnanmaan kampuksella (Yliopistokatu 9, 90570 Oulu).

Hakuaika päättyy 23.7.2023. Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen riikka.jarvitalo@oamk.fi tai osoitteeseen Oamkin opiskelijakunta, Yliopistokatu 9, 90570 Oulu.

Työhaastattelut hakemusten perusteella valituille hakijoille aloitetaan jo hakuaikana.

TE-palveluiden työnhakuilmoituksen löydät täältä.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

VAPPUVIIKKO 2024

Onko kansa valmis? OSAKOn, Oamkin opiskelijajärjestöjen ja O’Diakon yhdessä puuhaama vappu tulee jälleen, ja se on oleva tänäkin vuonna L-E-G-E-N-D-A-A-R-I-N-E-N! Tänä vuonna juhlia todellakin piisaa, sillä pöhinä päräytetään käyntiin maanantaina

Lue kirjoitus

Opiskelijoiden mielenterveysviikko 2024

Opiskelijoiden mielenterveysviikko on Nyyti Ry:n koordinoima, opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä valtakunnallinen kampanjaviikko, joka järjestetään ympäri Suomen viikolla 15 eli 8.-14.4. Kampanjaviikon teemana on tänä vuonna yhdenvertaisuus ja sosiaalinen saavutettavuus. Lisätietoa mielenterveysviikosta

Lue kirjoitus