Päiväys

Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK etsii vuoden opettajaa – ilmoita ehdokkaasi OSAKOlle 8.3. mennessä

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Onko sinun koulutusohjelmassasi opettaja, joka ansaitsee Vuoden opettaja -tittelin? Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK jakaa tänäkin vuonna vuoden opettaja -palkinnon. Palkinnon teemana on tänä vuonna positiivisen ammattikorkeakoulu -kuvan edistäminen.

SAMOK etsii vuoden opettajaa yhdessä ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien kanssa. Haussa on nyt kaikilta AMK-opiskelijoilta ehdotuksia opettajasta, joka edistää positiivista kuvaa ammattikorkeakouluista. Opiskelijakunnat keräävät ehdotuksia ja lähettävät ne SAMOKille viimeistään 8.3. mennessä. Tämän jälkeen raati kokoontuu valitsemaan voittajan ja palkinto jaetaan valtakunnallisilla AMK-päivillä huhtikuussa.

Jos sinulla on mielessäsi potentiaalinen ehdokas palkinnon voittajaksi, ilmoita se OSAKOn viestinnän asiantuntijalle 8.3. mennessä. Tavoitat asiantuntijan osoitteesta jennika.karppinen@oamk.fi tai puhelimitse 050 317 4935. Voit myös ilmoittaa ehdotuksesi esimerkiksi Instagramin yksityisviestillä. OSAKOn löytää Instagramista nimellä @osakoweb.

(Muistutus! OSAKO ja Oamk järjestävät myöhemmin keväällä myös perinteisen Oamkin sisäisen vuoden opettaja -äänestyksen. Lisätietoa äänestyksestä tulossa myöhemmin.)

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Työn Taitajat etsii työharjoittelijaa syksylle 2024

Työharjoittelijaksi Suomen vaikuttavimpaan yritys-oppilaitosohjelmaan Työn Taitajiin? Työn Taitajat etsii työharjoittelijaa syksyksi 2024. Työharjoittelija tulee Oulun kaupungille sekä BusinessOulun että sivistys- ja kulttuuripalveluiden palvelukseen. Työn Taitajat on BusinessOulun ja Sivistys- ja

Lue kirjoitus

OSAKOn palveluiden kesäaukioloajat 2024

Muutaman viikon päästä kalenteri kiepsahtaa jo kesäkuun puolelle, ja se tarkoittaa myös meillä OSAKOlla palveluiden siirtymistä kesäaukioloaikoihin. Tästä jutusta löydät kesän aukioloaikamme näppärästi – tervetuloa asioimaan tai vaikka ihan vain

Lue kirjoitus