Päiväys

Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK etsii vuoden opettajaa – ilmoita ehdokkaasi OSAKOlle 8.3. mennessä

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Onko sinun koulutusohjelmassasi opettaja, joka ansaitsee Vuoden opettaja -tittelin? Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK jakaa tänäkin vuonna vuoden opettaja -palkinnon. Palkinnon teemana on tänä vuonna positiivisen ammattikorkeakoulu -kuvan edistäminen.

SAMOK etsii vuoden opettajaa yhdessä ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien kanssa. Haussa on nyt kaikilta AMK-opiskelijoilta ehdotuksia opettajasta, joka edistää positiivista kuvaa ammattikorkeakouluista. Opiskelijakunnat keräävät ehdotuksia ja lähettävät ne SAMOKille viimeistään 8.3. mennessä. Tämän jälkeen raati kokoontuu valitsemaan voittajan ja palkinto jaetaan valtakunnallisilla AMK-päivillä huhtikuussa.

Jos sinulla on mielessäsi potentiaalinen ehdokas palkinnon voittajaksi, ilmoita se OSAKOn viestinnän asiantuntijalle 8.3. mennessä. Tavoitat asiantuntijan osoitteesta jennika.karppinen@oamk.fi tai puhelimitse 050 317 4935. Voit myös ilmoittaa ehdotuksesi esimerkiksi Instagramin yksityisviestillä. OSAKOn löytää Instagramista nimellä @osakoweb.

(Muistutus! OSAKO ja Oamk järjestävät myöhemmin keväällä myös perinteisen Oamkin sisäisen vuoden opettaja -äänestyksen. Lisätietoa äänestyksestä tulossa myöhemmin.)

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

VAPPUVIIKKO 2024

Onko kansa valmis? OSAKOn, Oamkin opiskelijajärjestöjen ja O’Diakon yhdessä puuhaama vappu tulee jälleen, ja se on oleva tänäkin vuonna L-E-G-E-N-D-A-A-R-I-N-E-N! Tänä vuonna juhlia todellakin piisaa, sillä pöhinä päräytetään käyntiin maanantaina

Lue kirjoitus

Opiskelijoiden mielenterveysviikko 2024

Opiskelijoiden mielenterveysviikko on Nyyti Ry:n koordinoima, opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä valtakunnallinen kampanjaviikko, joka järjestetään ympäri Suomen viikolla 15 eli 8.-14.4. Kampanjaviikon teemana on tänä vuonna yhdenvertaisuus ja sosiaalinen saavutettavuus. Lisätietoa mielenterveysviikosta

Lue kirjoitus