Päiväys

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

OSAKO x OYY: Paluuorientaatio

16.03.2023 @ 16:00 - 17:30

Oletko vaihdossa tai ulkomaan harjoittelussa ollut opiskelija, joka tahtoisi kerrata kokemuksensa parhaita (ja kenties pahimpiakin) paloja rennosti kahvitellen?

Tervetuloa OSAKOn ja OYY:n (Oulun yliopiston ylioppilaskunta) paluuorientaatioon ensi torstaina 16.3. kello 16:00 alkaen Linnanmaan Tellus Stagelle!

Paluuorientaatio on leppoisa jutustelutapahtuma, jossa ajatuksena on jakaa ja kerrata vaihtokokemuksia muiden samassa tilanteessa olevien opiskelijoiden kanssa. Ohjelmassa on myös liikkuvuuspalveluiden lyhyt infopuheenvuoro, ja kirsikkana kakun päälle tarjoamme tietenkin kahvia ja pientä purtavaa.

Onko sinulla jokin esine tai konkreettinen muisto, joka erityisesti muistuttaa sinua matkastasi? Ota kyseinen kampe mukaan – kerrataan sen avulla reissua yhdessä!

Tilaisuus on avoin kaikille vaihdossa tai ulkomaan harjoittelussa olleille, riippumatta paluuajankohdasta. Tervetuloa!

Details

Date:
16.03.2023
Aika:
16:00 - 17:30

Järjestäjä

OSAKO

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

VAPPU 2024

OSAKOn, ainejärjestöjen ja O’Diakon vappua vietetään tänä vuonna 22.-30.4., ja luvassa on jälleen niin wanhoja kunnon wappuklassikkoja kuin uusia ja tuoreita tapahtumiakin! Koko ohjelman löydät OSAKOn Instagramista ja täältä.

Lue kirjoitus

SKIDI-suunnistus

OSAKOn hyvinvointituutorit & yhteistyökumppanit ylpeänä esittävät: ensimmäinen lasten rastisuunnistus eli SKIDI-suunnistus on täällä! Ota muksusi mukaan ja tule suunnistamaan leikkimieliseen rastisuunnistukseen, joka järjestetään Ainolan puistossa Kiikkusaaressa lauantaina 13.4. kello 11-14.

Lue kirjoitus

OSAKO27 – jatkot

Kun OSAKOn rokki-ikää on ensin juhlistettu virallisemmissa merkeissä cocktailtilaisuudessa, päästään kello 22:30 alkaen virittäytymään kunnolla rock’n’roll-tunnelmiin jatkojen merkeissä! Jatkopirskeet tampataan cocktailtilaisuuden lailla 45 Specialissa, ja luvassa on synttäribileiden kunniaksi myös

Lue kirjoitus

OSAKO27 – Cocktailtilaisuus

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi juhlistamaan OSAKOn varttumista legendaariseen 27 vuoden rokki-ikään 18.4. järjestettävien cocktail-tilaisuuden ja jatkobileiden muodossa!  Cocktailtilaisuus (ja bileet) järjestetään tietenkin Oulun ikonisimmassa rokkimestassa eli 45 Specialissa 18.4. kello

Lue kirjoitus
Ei enempää tuloksia.