Päiväys

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

OSAKO x OYY: Paluuorientaatio

16 maaliskuun @ 16:00 - 17:30

Oletko vaihdossa tai ulkomaan harjoittelussa ollut opiskelija, joka tahtoisi kerrata kokemuksensa parhaita (ja kenties pahimpiakin) paloja rennosti kahvitellen?

Tervetuloa OSAKOn ja OYY:n (Oulun yliopiston ylioppilaskunta) paluuorientaatioon ensi torstaina 16.3. kello 16:00 alkaen Linnanmaan Tellus Stagelle!

Paluuorientaatio on leppoisa jutustelutapahtuma, jossa ajatuksena on jakaa ja kerrata vaihtokokemuksia muiden samassa tilanteessa olevien opiskelijoiden kanssa. Ohjelmassa on myös liikkuvuuspalveluiden lyhyt infopuheenvuoro, ja kirsikkana kakun päälle tarjoamme tietenkin kahvia ja pientä purtavaa.

Onko sinulla jokin esine tai konkreettinen muisto, joka erityisesti muistuttaa sinua matkastasi? Ota kyseinen kampe mukaan – kerrataan sen avulla reissua yhdessä!

Tilaisuus on avoin kaikille vaihdossa tai ulkomaan harjoittelussa olleille, riippumatta paluuajankohdasta. Tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
16 maaliskuun
Aika:
16:00 - 17:30

Järjestäjä

OSAKO

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

MOOD KILLER – Mood-hankkeen jäähyväiskahvitus

Olette lämpimästi tervetulleita OSAKOlle niin armaan MOOD-hyvinvointihankkeen kuoppau…jäähyväistilaisuuteen maanantaina 27.3. kello 13:30 alkaen! OSAKOn keittiöllä järjestettävässä tilaisuudessa on tarjolla kahvia&pientä purtavaa sekä tietenkin MOOD-hankkeelle tyypillistä mukavaa ja rentoa yhdessäoloa. Tilaisuudessa

Lue kirjoitus