Loading Events

Päiväys

Tervetuloa OSAKOn, OYYn sekä O’Diakon Vaalikarnevaaliin keskiviikkona 15.3.! Tapahtuma järjestetään Linnanmaan kampuksella klo 10-18.

Ohjelmassa luvassa…

…Opiskelijoiden vaalitori klo 10-14, Oulun yliopisto, vihreät naulakot

Opiskelijoiden vaalitorilla on tavattavissa eduskuntaan valittujen puolueiden ehdokkaita Oulun vaalipiirin alueelta.

…Varjovaalit klo 10-14, Oulun yliopisto, vihreät naulakot

Varjovaaleissa opiskelijat pääsevät antamaan äänensä puolueille ja osallistumaan arvontaan. Päivän lopuksi äänestystulos lasketaan ja julkistetaan.

…Opiskelijoiden vaalipaneeli klo 16.30-17.30, OAMK, Business Corner

Vaalikarnevaalin huipentaa vaalipaneeli, jossa käsitellään opiskelijoille tärkeitä teemoja. Olemme kutsuneet paneelikeskusteluun eduskuntaan valittujen puolueiden ehdokkaita. Paneelin jälkeen on myös mahdollista jäädä keskustelemaan teemoista opiskelijoiden kanssa. Paneeli striimataan.

Lisäksi päivän aikana järjestetään Me ollaan nuoriso, ollaanko me tulevaisuus? -keskustelutilaisuus, jossa OYY:n ja OSAKOn edustajat keskustelevat ehdokkaiden kanssa opiskelijoille tärkeistä vaaliteemoista!

—-

Welcome to the Students Election Carneval on Wednesday 15.3.!

OYY, OSAKO and O’Diako host an Election Carneval -event on the Linnanmaa campus from 10am to 6pm. There will be an election fair and a panel discussion, and students also get to vote in a mock election!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Pre-piknikit uusille opiskelijoille

OSAKO organisoi aivan lukuvuoden alussa järjestettävät pre-piknikit, joissa pääset tutustumaan kanssa-opiskelijoihisi ja tuutoreihisi ennen kuin varsinainen lukuvuosi alkaa. Pre-piknik on alkoholiton ja rento tapa ottaa varaslähtö lukuvuoteen! Vuoden 2024 syksyllä aloittavien pre-piknikit järjestetään 17.8.2024 kello 17 alkaen. Piknikit järjestetään opiskelualoittain seuraavissa paikoissa: Hollihaan puisto: Sosiaali- ja terveysalan opiskelijat Kiikeli: Liiketalouden opiskelijat Linnansaari: Luonnonvara- ja kulttuurialan opiskelijat Tuiran ranta: Tekniikan alan opiskelijat Lisätietoa pre-piknikeistä julkaistaan OSAKOn Instagramissa kesän loppupuolella. Pysy siis kuulolla!

Lue kirjoitus

Suvivirsi

Kaipaatko perinteistä päätöstä lukuvuodelle ennen kesälomalle tai -töihin siirtymistä? Tule mukaan laulamaan yhdessä! Kirkon oppilaitostyöntekijät, OYY ja OSAKO järjestävät jälleen yhdessä tilaisuuden, jossa päästään nauttimaan yhteislaulusta sekä kakkukahveista. Voit osallistua lauluun tai tulla vain kuuntelemaan. Suvivirsi lauletaan torstaina 30.5. Klo 14 tiedekirjasto Pegasuksen edessä, jonka jälkeen 60 ensimmäiselle on tarjolla kakkukahvit. Tervetuloa!

Lue kirjoitus

VAPPU 2024

OSAKOn, ainejärjestöjen ja O’Diakon vappua vietetään tänä vuonna 22.-30.4., ja luvassa on jälleen niin wanhoja kunnon wappuklassikkoja kuin uusia ja tuoreita tapahtumiakin! Koko ohjelman löydät OSAKOn Instagramista ja täältä.

Lue kirjoitus

SKIDI-suunnistus

OSAKOn hyvinvointituutorit & yhteistyökumppanit ylpeänä esittävät: ensimmäinen lasten rastisuunnistus eli SKIDI-suunnistus on täällä! Ota muksusi mukaan ja tule suunnistamaan leikkimieliseen rastisuunnistukseen, joka järjestetään Ainolan puistossa Kiikkusaaressa lauantaina 13.4. kello 11-14. Rastit sijaitsevat lyhyiden etäisyyksien päässä toisistaan ja ne sopivat parhaiten 2-7-vuotiaille osallistujille. Kaikki vähintään kolme rastia suorittaneet saavat pienen palkinnon. Tapahtuma on ilmainen, mutta ilmoittauduthan siihen etukäteen tämän Kide.appin kautta. Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 28.3. klo 12 ja sulkeutuu torstaina 11.4. kello 12. Ilmoittautumisen yhteydessä täytetään lomake, johon kirjataan kaikkien osallistujien

Lue kirjoitus

OSAKO’s ice-fishing afternoon

OSAKO has been arranging super popular ice-fishing events for a while now, so let’s keep the traditions going. Now we go ice-fishing on Saturday, 6th of April!  WHAT? Ice-fishing aka as we finns say, pilkkimistä WHERE? Rajahauta boat harbor + on ice WHEN? On Saturday 6th of April from 11am to 2pm WHY? Let’s enjoy the finnish spring and traditional fishing methods together WHAT TO WEAR? Warm clothing and waterproof shoes! You cannot overdress for ice-fishing – on ice it

Lue kirjoitus

OSAKO27 – jatkot

Kun OSAKOn rokki-ikää on ensin juhlistettu virallisemmissa merkeissä cocktailtilaisuudessa, päästään kello 22:30 alkaen virittäytymään kunnolla rock’n’roll-tunnelmiin jatkojen merkeissä! Jatkopirskeet tampataan cocktailtilaisuuden lailla 45 Specialissa, ja luvassa on synttäribileiden kunniaksi myös kaksi huikeaa paikallista esiintyjää. Jatkojen pukukoodina on halutessasi joko cocktailtilaisuuden tyyppiset juhlatamineet tai vaihtoehtoisesti reteät rokkireleet! (+haalarit). Liput jatkoille 6/10€ (+eteispalvelumaksu). 150 ensimmäiselle paikalle saapuvalle luvassa myös haalarimerkki, joten ole siis ripeä liikkeissäsi (muuallakin kuin tanssilattialla)! Lipunmyynti starttaa Kide.Appissa tiistaina 26.3. klo 15. Let’s rokataan!

Lue kirjoitus
Ei enempää tuloksia.