Päiväys

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

OSAKO27 – Cocktailtilaisuus

18 huhtikuun @ 19:00 - 22:30

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi juhlistamaan OSAKOn varttumista legendaariseen 27 vuoden rokki-ikään 18.4. järjestettävien cocktail-tilaisuuden ja jatkobileiden muodossa! 

Cocktailtilaisuus (ja bileet) järjestetään tietenkin Oulun ikonisimmassa rokkimestassa eli 45 Specialissa 18.4. kello 19 alkaen. Illan aikana on luvassa puheita, livemusiikkia ja rentoa OSAKO-teemaista ohjelmaa. Tilaisuuden pukukoodi on cocktail + ansiomerkit.

Cocktailtilaisuuden lippu sisältää eteispalvelumaksun, alkumaljan, kaksi juomalippua, pincho-tarjoilun sekä kaksi haalarimerkkiä. Lippu sisältää myös sisäänpääsyn kello 22:30 alkaville jatkoille (lisätietoja jatkobileistä toisessa postauksessa). Lipun hinta 38€ OSAKOn jäsenille, 58€ muille.

Lipunmyynti alkaa Kide.Appissa maanantaina 25.3. kello 15.

Tämä tapahtuma on suomenkielinen. This event will be held in finnish.

Details

Date:
18 huhtikuun
Aika:
19:00 - 22:30

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

VAPPU 2024

OSAKOn, ainejärjestöjen ja O’Diakon vappua vietetään tänä vuonna 22.-30.4., ja luvassa on jälleen niin wanhoja kunnon wappuklassikkoja kuin uusia ja tuoreita tapahtumiakin! Koko ohjelman löydät OSAKOn Instagramista ja täältä.

Lue kirjoitus

SKIDI-suunnistus

OSAKOn hyvinvointituutorit & yhteistyökumppanit ylpeänä esittävät: ensimmäinen lasten rastisuunnistus eli SKIDI-suunnistus on täällä! Ota muksusi mukaan ja tule suunnistamaan leikkimieliseen rastisuunnistukseen, joka järjestetään Ainolan puistossa Kiikkusaaressa lauantaina 13.4. kello 11-14.

Lue kirjoitus

OSAKO27 – jatkot

Kun OSAKOn rokki-ikää on ensin juhlistettu virallisemmissa merkeissä cocktailtilaisuudessa, päästään kello 22:30 alkaen virittäytymään kunnolla rock’n’roll-tunnelmiin jatkojen merkeissä! Jatkopirskeet tampataan cocktailtilaisuuden lailla 45 Specialissa, ja luvassa on synttäribileiden kunniaksi myös

Lue kirjoitus

OSAKO27 – Cocktailtilaisuus

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi juhlistamaan OSAKOn varttumista legendaariseen 27 vuoden rokki-ikään 18.4. järjestettävien cocktail-tilaisuuden ja jatkobileiden muodossa!  Cocktailtilaisuus (ja bileet) järjestetään tietenkin Oulun ikonisimmassa rokkimestassa eli 45 Specialissa 18.4. kello

Lue kirjoitus
Ei enempää tuloksia.