Päiväys

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Perheellisten opiskelijoiden HopLop-päivä

18.02.2023 @ 13:00 - 17:00

Perheellinen opiskelija, tervetuloa HopLoppiin kanssamme!

OSAKO ja hyvinvointihanke MOOD järjestävät OSAKOlaisille & jälkikasvulle HopLop-päivän lauantaina 18.2.

Virallinen tapahtuma on kello 13-16, ja sen jälkeen lipuilla voi halutessaan jäädä puuhailemaan HopLopiin vielä tunniksi. Suosittelemme tulemaan paikalle ajoissa – tämä on oiva tilaisuus tutustua muihin muksullisiin OSAKOlaisiin!

Liput myydään lapsikohtaisesti, aikuiset ja alle 2 v. lapset pääsevät mukaan seikkailemaan ilmaiseksi. Liput myynnissä KideAppissa nyt, hinnat 7€/jäsen, ei-jäsen 12,5€.

Nähdään HopLopissa!

Details

Date:
18.02.2023
Aika:
13:00 - 17:00
Website:
https://www.hoplop.fi/

Järjestäjä

OSAKO

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

VAPPU 2024

OSAKOn, ainejärjestöjen ja O’Diakon vappua vietetään tänä vuonna 22.-30.4., ja luvassa on jälleen niin wanhoja kunnon wappuklassikkoja kuin uusia ja tuoreita tapahtumiakin! Koko ohjelman löydät OSAKOn Instagramista ja täältä.

Lue kirjoitus

SKIDI-suunnistus

OSAKOn hyvinvointituutorit & yhteistyökumppanit ylpeänä esittävät: ensimmäinen lasten rastisuunnistus eli SKIDI-suunnistus on täällä! Ota muksusi mukaan ja tule suunnistamaan leikkimieliseen rastisuunnistukseen, joka järjestetään Ainolan puistossa Kiikkusaaressa lauantaina 13.4. kello 11-14.

Lue kirjoitus

OSAKO27 – jatkot

Kun OSAKOn rokki-ikää on ensin juhlistettu virallisemmissa merkeissä cocktailtilaisuudessa, päästään kello 22:30 alkaen virittäytymään kunnolla rock’n’roll-tunnelmiin jatkojen merkeissä! Jatkopirskeet tampataan cocktailtilaisuuden lailla 45 Specialissa, ja luvassa on synttäribileiden kunniaksi myös

Lue kirjoitus

OSAKO27 – Cocktailtilaisuus

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi juhlistamaan OSAKOn varttumista legendaariseen 27 vuoden rokki-ikään 18.4. järjestettävien cocktail-tilaisuuden ja jatkobileiden muodossa!  Cocktailtilaisuus (ja bileet) järjestetään tietenkin Oulun ikonisimmassa rokkimestassa eli 45 Specialissa 18.4. kello

Lue kirjoitus
Ei enempää tuloksia.