Päiväys

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vappu 2022

25.04.2022 - 30.04.2022

Kauan odotettu vappu on täällä!

Opiskelijoiden jokavuotiset vapputohinat starttaavat 25. päivä maanantaina, jatkuen aina 30.4. asti! Odotettavissa on joka päivälle menoa ja meininkiä, sillä luvassa on uusia tapahtumia ja kaivatut vanhat perinteet päästään myös herättämään jälleen vuoden 2019 vapun jälkeen henkiin! Tervetuloa ”normaalin” vapun viettoon niin vanhat kuin uudet opiskelijat!
Voit kerätä viikon aikana 7 eri tapahtuman merkkiä ja koota niistä valmiin merkkikokonaisuuden (HOX jo 6 merkillä merkkikokonaisuus on täysi).

VAPPUOHJELMA 2022:

25.4. Mayday – OTE

Tervetuloa aloittamaan vappu Mayday-bileissä Mangossa! Bileet alkavat klo 22 jatkuen pilkkuun 05 asti. Liput tulevat myyntiin ennakkoon kide.appissa 13.4. 3 e hintaan. Tervetuloa starttaamaan vappu ryminällä. Mayday on osa vapun merkkikokonaisuutta, joten Mangossa jaetaan rajallinen määrä tapahtuman merkkejä. Ole siis nopea!

MIKÄ? Mayday
MISSÄ? Mango discobar
MILLOIN? 25.4. klo 22-05
LIPUT? 3e, liput tulevat ennakkoon myyntiin kide.appiin 13.4.!
MIKSI? Startataan opiskelijoiden vappu vm. 2022!

 

26.4. Uuteen nOOOusuun – OTE,OUTO & OIO

Uuteen nOOOusuun on OTEn, OUTOn ja OIOn järjestämät tiistaipäivän meihemit. Luvassa ohjelmaa ja mukavaa yhdessä oloa. Nämä bileet nostavat sinut Maydayn jälkeen todellakin uuteen nousuun. Pue siis haalarit jalkaan ja suuntaa kohti Helmeä!

MITÄ? Uuteen nOOOusuun päivä aktiviteettiä
MISSÄ? LETKUNPUISTON HELMESSÄ
MILLOIN? 26.4. klo 13-18
LIPUT? ILMAINENMIKSI? Pidetään vapun moottorit käynnissä!

 

27.4. Grillikauden avajaiset – KULTTI & LUVA

Tervetuloa juhlistamaan Grillikauden avajaisia Kiikeliin 27.4.! Luvassa on grillausta, piknik, Hassut hatut -kilpailua sekä muuta aktiviteettiä. Hassut hatut -kilpailussa hauskin, luovin tai yleisesti hienoin hattu palkitaan, joten nappaa hienoin vappuhattu päähän ja suuntaa Kiikeliin. Kisaan osallistutaan tapahtuman aikana paikan päällä, joten ennakkoilmoittautumisia ei ole. Ole ajoissa paikalla, sillä tapahtuman merkkejä on rajoitettu määrä jaossa!

MIKÄ? Grillikauden avajaiset
MISSÄ? Kiikelissä
MILLOIN? 27.4. klo 16-22
LIPUT? Ilmainen!

MIKSI? Avataan grillikausi

27.4. Vapun aatonaatonaatonaatto bileet – Arkko

Tervetuloa vapun kovimpiin jatkobileisiin 27.4.! Vappuaatonaatonaatonaatto -bileet ovat jatkoa Luva ja Kultti ry:n päivätapahtumalle Grillikauden avajaisille.
Tule juhlistamaan etukäteen vappua hyvin fiiliksin Heidi’s Bier Bariin 27.4 klo 22:00 alkaen. Ennakkolipunmyynti aukeaa 11.4.2022 klo 12:00 KideAppissä! Lipun hinta on 2€. Voit ostaa lipun myös ovelta hintaan 2€. Tarjolla tietysti hyvän seuran lisäksi opiskelijahintaista juomaa ja vapun merkkikokonaisuuteen yksi merkki nopeimmille. Nähdään siis siellä!

MITÄ? Vappuaatonaatonaatonaatto -bileet
MISSÄ? Heidi’s Bier Bar (Kirkkokatu 16, Oulu)
MILLOIN? Keskiviikkona 27.4 klo 22:00 alkaen
LIPUT? Liput 2€ ennakkoon kide.app:sta 11.4.2022 klo 12:00 ja ovelta tapahtuman aikana
MITÄ PÄÄLLE? Haalarit tai grillausasu

 

28.4. Päivädisko – OUTO

Tervetuloa vuoden aikaisimpiin bileisiin Päivädiskoon! Valmistaudu tanssahtelemaan diskomusan tahtiin Kaarlessa klo 12 alkaen. Tanssien jälkeen jatketaan lihakset hyvin lämmiteltyinä Tynskän työntöön. Liput myydään ennakkoon kide.appissa 14.4. alkaen edukkaaseen 3 e hintaan! Päivädiskon merkkejä on jaossa rajoitetusti, joten ole nopea tai voit jäädä ilman!

MITÄ? Päivädisko
MISSÄ? Kaarlenholvi
MILLOIN? 28.4. klo 12-17
LIPUT? 3 e, ennakkoon kide.apista 14.4. alkaen
MIKSI? aikainen mato diskoon saapuu, sekä ehkä merkin nappaa!

 

28.4. Tynskän työntö – OIO

Tynskä työnnetään jälleen Oulun keskustaan 28.4., ensimmäistä kertaa vuoden 2019 työnnön jälkeen! Tynskä lähtee liikkelle Villa Kaljaasilta kello 16:00. Ennen työntöä hankitaan energiaa paikalla olevasta makkaratarjoilusta. Tynskän maali on myös Villa Kaljaasi, jossa työnnön jälkeen saunotaan sekä nautitaan illasta! Tynskän työnnöstä on mahdollista kerätä vapun merkkikokonaisuuteen yksi uusi merkki. Tervetuloa.

MITÄ? Tynskän työntö
MISSÄ? Villa Kaljaasi (Kaljaasintie 8 )
MILLOIN? 28.4. klo 16 alkaen
LIPUT? Kaikille ilmainen
MIKSI? Tynskää työnnetään ensimmäistä kertaa 3 vuoteen!

 

29.4. Vappusuunnistus

Kerää joukkueesi (max. 10 henkeä) ja lähde kisailemaan muita joukkueita vastaan vapun suunnistuksen kuninkuudesta! Ilmoita tiimisi mukaan alla olevan linkin kautta ajalla 11.4-25.4. (yhden ryhmäläisen ilmoitus riittää). Voittajille on luvassa suunnistuspäivänä julkaistava palkinto, mainetta ja kunniaa. Luvassa suunnistuksen päätteeksi myös viralliset jatkot, joista infoamme mahdollisimman pian lisää, joten STAY TUNED! Vappusuunnistuksesta jaetaan osallistujille merkit, jotka ovat osa merkkikokonaisuutta.

MISSÄ? Oulun keskustan puistot
MITÄ? Rastisuunnistus
MILLOIN? 29.4. klo 15-21
LIPUT? suunnistus on ilmainen!
ILMOITTAUTUMINEN? auki 11.-25.4. täällä: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfupSI4UxWVSZF3eY…/viewform

 

30.4. Vappugames – OSASTO

Tervetuloa viettämään vapun rennoimpia etkoja Linnansaareen klo 15 alkaen! Luvassa on paljon pihapelejä sekä mukavaa yhdessä oloa. Näytä taitosi ja voita palkintoja tai ota purtavaa ja juomista mukaan ja tule kannustamaan kaverit voittoon! Vappugames on osa vapun merkkikokonaisuutta, joten Linnansaaressa on jaossa rajallinen määrä merkkejä nopeimmille.
MITÄ? Vappugames
MISSÄ? Linnansaari
MILLOIN? 30.4. klo 15-20
LIPUT? Ilmainen
MIKSI? Vapun pääpäivä!

Tiedot

Alkaa:
25.04.2022
Loppuu:
30.04.2022
Kotisivu:
https://fb.me/e/1G8OV9iKd

Järjestäjät

OSAKO
OIO ry
OSASTO ry
OTE ry
Arkko ry
Kultti ry
Luva ry
OUTO ry

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Paluuorientaatio

Hei vaihdossa tai ulkomaan harjoittelussa ollut opiskelija – oisko sun seuraava määränpää paluuorientaatio? OSAKOn sekä OYYn yhdessä organisoima paluuorientaatio järjestetään 10.10. Linnanmaan Tellus Stagella. Kyseessä on kaikille vaihdossa olleille opiskelijoille

Lue kirjoitus

Perheellisten opiskelijoiden nuotioilta

Syssy se sieltä saapuu vääjäämättä, ja sehän tarkoittaa sitä, että on jälleen OSAKOn, OYYn sekä seurakunnan yhteisen nuotioillan aika! Perheellisille opiskelijoille suunnattu rento notski-hengailu järjestetään 27.9. kello 18-20 Oulujoen Pappilalla

Lue kirjoitus

Tour d’Oulu goes Movie Magic

Noniin, team Barbiet ja team Oppenheimerit, it’s your time to shine: legendaarinen rastisuunnistus Tour d’Oulu villitsee tänä vuonna maagisella elokuva-teemalla! Lukuvuoden ensimmäinen, päihteetön rastisuunnistus suunnistetaan 31.8.2023. Tour d’Oulussa uudet opiskelijat

Lue kirjoitus

Pre-piknik 2023

Kohta on taas aika ns. etkoilla lukuvuotta pre-piknikillä! Aloittaville opiskelijoille suunnatut (mutta myös vanhoille hyvinkin avoimet) tutustelua ja rentoa oleilua sisältävät piknikit pidetään perjantaina 18.8. kello 17 alkaen ympäri Oulun

Lue kirjoitus

Suvivirsi

Taas on tullut aika laulaa lurautella kesän kunniaksi! Tänä vuonna OSAKO, OYY sekä Oulun ev.-lut. seurakunta järjestävät Suvivirsi-tilaisuuden… 🌷 …Linnanmaalla (Pegasuksen aulassa) keskiviikkona 24.5. kello 14 (tarjolla myös kakkukahvitus 70:lle

Lue kirjoitus
Ei enempää tuloksia.