Ladataan Tapahtumat

Päiväys

Se on täällä. Tänään. Nyt. Saammeko esitellä: Vapun ohjelma 2023!

OSAKO ja Oamkin opiskelijajärjestöt ovat jälleen lyöneet hynttyynsä yhteen, ja tuloksena on viikon verran vietävän hyvää vappupöhinää. Vuoden vilkkain viikko startataan tänä vuonna maanantaina 24.4., ja menomeininkejä riittää aina lauantaihin 29.4. saakka. Mukana on niin uusia tapahtumia kuin wanhoja wappulegendojakin. Ja kyllä, arvasit oikein: Tänäkin vuonna ahkerimpien vappuilijoiden on mahdollista kerätä ikoninen vappumerkkikokonaisuus, joka pitää sisällään ennätykselliset kahdeksan merkkiä.

Lämpimästi tervetuloa viettämään vappuviikkoa kanssamme!

(HUOM – jotkin oheisista tapahtumista tarkentuvat vielä lähiaikoina, joten pysy kuulolla esimerkiksi OSAKOn Instagramissa!)

 

OHJELMA

MAANANTAI 24.4. 

VIVA LA WABU – OTE

Rastiton rastisuunnistus OTE Ry:n tyyliin! Aikaa tähän vappuviikon starttaavaan suunnistukseen on suotu useampi päivä (ma-ke), ja rastit tehdään oman joukkueen kanssa kun itselle parhaiten sopii. Joukkuekoko 3 tai 6 henkeä. Parhaimmat suoritukset palkitaan sunnuntaina 30.4. tuloslähetyksessä. Tehtävälaput jaetaan 24.4. Kiikelissä kello 14!

MITÄ: Rastisuunnistus
MISSÄ: Ympäriämpäri Oulua (+Kiikelissä aloitus)
MILLOIN: 24.-26.4., tehtävälappujen jako 24.4. klo 14 alkaen
MITÄ MAKSAA: 3 hengen joukkuelippu 12€, 6 hengen joukkuelippu 24€
MIKSI: Koska suunnistaminen on kivaa ja vappu ihmisen parasta aikaa!

LIPUT: TÄÄLTÄ

MAYDAY – OTE

Tule käynnistämään vappuviikko perinteisissä Mayday-pippaloissa. Mangossa järjestettävät bileet käynnistellään kello 22, ja meininkiä riittää aina pilkkuun saakka. Mayday on osa vapun merkkikokonaisuutta, ja Mangossa jaetaan rajallinen määrä merkkejä, joten kannattaa olla nopea!

Liput tulevat myyntiin Kide.Appiin 17.4., hinta 3€.

MITÄ: Mayday-baaribileet
MISSÄ: Mango Discobar
MILLOIN: Maanantaina 24.4. klo 22-04
MITÄ MAKSAA: 3€
MIKSI: Startataan vappu rytinällä!

LIPUT: TÄÄLTÄ

TIISTAI 25.4.

KAARLEN VAPPUVALTAUS – OSASTO

Missä kaupungissa sijaitsee poliisipatsas? Entä monenako päivänä OSAKOn vappua juhlitaan? Mikäs sen parempaa, kuin viettää iltaa pubivisan merkeissä Ravintola Kaarlenholvissa! Tiistaina 25.4. klo 22 eteenpäin visaillaan ja tanssitaan OSASTOn järjestämissä Kaarlen vappuvaltaus -bileissä! Ensimmäinen pubivisakierros pelataan alakerrassa klo 23 alkaen. Saavuthan siis ajoissa paikalle, pubivisan paikat täyttyvät saapumisjärjestyksessä. Visan palkinnot sponsoroi Ravintola Kaarlenholvi. Vappuvaltaus on osa haalarimerkkikokonaisuutta.
Lipunmyynti KideAppissa starttaa torstaina 13.4., hinta 2€ (myös ovelta).

MITÄ: Kaarlen vappuvaltaus eli pubivisa ja bileet
MILLOIN: Tiistaina 25.4. kello 22 eteenpäin
MISSÄ: Ravintola Kaarlenholvi & Jumpru Pub
MITÄ MAKSAA: 2 €
MIKSI: Koska päteminen, pirskeet ja pubi

LIPUT: TÄÄLTÄ

KESKIVIIKKO 26.4.

GRILLIKAUDEN AVAJAISET – LUVA & KULTTI

Tervetuloa juhlistamaan Kultin ja Luvan Grillikauden avajaisia Kiikeliin 26.4.! Luvassa on grillausta, chillausta ja limbokisa, jossa parhaat tietysti palkitaan. Tapahtuma on ilmainen ja osa vapun haalarimerkkikokonaisuutta. Jatkoille voikin sitten suunnata Arkon Faijabileisiin Heidi’s Bier Bariin!

MIKÄ? Grillikauden avajaiset eli grill&chill&limbokisa
MISSÄ? Kiikelissä
MILLOIN? 26.4. klo 16-21
MITÄ MAKSAA? Ei mitään!
MIKSI? Avataan grillikausi yhdessä!

FAIJABILEET – ARKKO

Tennissukat ja sandaalit jalkaan ja menoksi: kaikki Oulun faijat kokoontuvat Heidi’s Bier Bariin grillikauden avajaisten jatkoille! Saavu siis paikalle päheimmässä faijafitissäsi ja näytä parhaat tanssiliikkeet ja karaoke-esitykset koko isäkansalle! Nämä bileet ovat osa vapun merkkikokonaisuutta. Lipunmyynti starttaa KideAppissa 19.4. kello 12, hinta 3€, ovelta 4€.

MIKÄ? Grillikauden avajaisten jatkot elikkä faijabileet
MISSÄ? Heidi’s Bier Barissa
MILLOIN? 26.4. klo 22->
MITÄ MAKSAA? 3€ etukäteen, 4€ ovelta
MIKSI? Koska kukapa nyt ei haluaisi olla daddy?

LIPUT: TÄÄLTÄ

TORSTAI 27.4. 

PÄIVÄDISKO – OUTO

Meinaako menojalka hyytyä jo? Ei muuta kuin lisää kaasua ja vuoden aikaisimpiin bileisiin OUTOn legendaariseen Päivädiskoon! Bileet polkaistaan käyntiin kello 12 Kaarlessa, josta lihakset mukavasti lämmiteltyinä onkin sitten hyvä siirtyä Tynskän työntöön. Tuttuun tapaan mukana myös Kauppuri 5, joka tarjoaa ruokalipun ostaneille ruokaa krapulan hoitoon sekä hankintaan kello 12-15 välillä.

Lipunmyynti starttaa KideAppissa 17.4. kello 13 hintaan 3€, ruokalippu 10€. Päivädisko on osa merkkikokonaisuutta, mutta näitäkin merkkejä on jaossa rajoitetusti, joten ole nopea!

MITÄ? Päivädisko
MISSÄ? Kaarlenholvi
MILLOIN? 27.4. klo 12-16
MITÄ MAKSAA? 3 € /10 €
MIKSI? Aikainen mato diskoon saapuu & ehkä merkin nappaa!

LIPUT: TÄÄLTÄ

TYNSKÄN TYÖNTÖ – OIO

Taas työnnetään Tynskää halki Oulun! Oulun rakastetuimman tynnyrisaunan matka starttaa kello 16-16:30 Villa Kaljaasilta (Kaljaasintie 8), ja sitä työnnetään yhteistuumin ympäri Oulun tärkeimpiä nähtävyyksiä (mm. Toripolliisi ja armas Kela). Maalina toimii myöskin Villa Kaljaasi, jossa saattoseuruetta odottavat sauna, makkarat ja OIOn tarjoamat virvokkeet. Tässä on tapahtuma, jota et halua missata! Tynskän työnnöstä on mahdollista kerätä yksi merkki vapun kokonaisuuteen.

MITÄ? Tynskän työntö
MISSÄ? Villa Kaljaasi (Kaljaasintie 8) + ympäri Oulua
MILLOIN? 27.4. klo 16 alkaen
MITÄ MAKSAA? Ilmasta on!
MIKSI? Koska perinteet ja Tynskä best!

 

PERJANTAI 28.4.

KUTEET VEKS!…KAAPISTA -SITSIT (+JATKOT) – OSAKO

Viruuko vaatekaappisi perukoilla niin överi glitterpaita, ettet koskaan tunnu löytävän sille tarpeeksi villejä bileitä? Onko ala-asteen naamiaisista jäänyt käteen kostyymi, jota tahtoisit päästä vielä rokkaamaan? NYT on tullut aika vetäistä äitien lahjoittamat paidanhirvitykset ja isien ikivanhat pelipöksyt päälle ja suunnata OSAKOn kuteet veks -sitseille! Nämä pippalot järjestetään perjantaina 28.4. Raatin nuorisotalolla, ja osallistumalla tienaat ikimuistoisen sitsikokemuksen lisäksi myös yhden vappumerkin. Lisäksi tiedossa on kaikille avoimet jatkot, joista lisätietoa alla.

Sitsien lipunmyynti starttaa KideAppissa 14.4. kello 15. Lipun hinta 15€ /17 €.

MITÄ? Kuteet veks!…kaapista -sitsit, eli sitsit, joissa voit pukea yllesi juuri ne kaapin perukoilta löytyvät vaatekappaleet, joita tahtoisit kerrankin päästä käyttämään (+haalarit)
MISSÄ? Raatin nuorisotalo (Raatintie 7)
MILLOIN? 28.4. kello 17-22 + jatkot
MITÄ MAKSAA? 15€ OSAKOn & O’Diakon jäsen /17€ ei-jäsen
MIKSI? Koska #fashion ja koska vappuna ei voi sitsata liikaa!

LIPUT: TÄÄLTÄ

JATKOT

Kun OSAKOn  vappusitsit tulevat päätöksensä, ei se suinkaan tarkoita koko illan loppua – seuraavaksi suunnataan kaikille avoimille jatkoille Heidi’s Bier Bariin!

Heidi’sin ovet avautuvat kaikille sitseilijöille ja sitseilynmielisille kello 22 ja ilta jatkuu aina pilkkuun saakka. Sitseilijät pääsevät sisälle ilmaiseksi sitsimerkkiä näyttämällä, muille sisäänpääsy 3€ (+narikka).

Pukukoodina toimii sitsien teema, joten vetäise niskaan mitä vain kaapin perukoilta löydätkin, oli se sitten tanssiaisasu tai pelipaita – pääsia, että se on vaatekappale, jota et muuten pääse juuri käyttämään. (Lisäksi voi tietysti laittaa myös haalarit).

Lippujen määrä on tässäkin tapahtumassa hyvin rajallinen, joten suosittelemme toimimaan kaupoilla nopeasti. Lämpimästi tervetuloa!

LIPUT: TÄÄLTÄ perjantaina 21.4. klo 15 alkaen!

LAUANTAI 29.4.

OSAKON VAPPUSUUNNISTUS – OSAKO

Vuoden suurin suunnistus, OSAKOn vappusuunnistus, päättää jälleen vappuviikon hulinat huolella! Kerää joukkueesi (max. 5 henkeä) ja lähde kisailemaan muita joukkueita vastaan vapun suunnistuksen kuninkuudesta! Voittajajoukkueelle on luvassa palkinto sekä taattua mainetta ja kunniaa. Ja totta kai tämäkin päivä päätetään virallisilla jatkoilla, joista lisätietoa alla. Ilmoita tiimisi mukaan alta löytyvästä linkistä 12.-25.4. välisenä aikana (Huom: Yhden ryhmäläisen ilmoitus riittää).

Vappusuunnistuksesta jaetaan osallistujille merkit, jotka ovat osa vapun merkkikokonaisuutta.

MITÄ: Vapun suurin rastisuunnistus
MISSÄ? Oulun keskustan puistot
MILLOIN? 29.4. klo 14-21 + jatkot
MITÄ MAKSAA? Suunnistus on ilmainen
MIKSI: Koska vappu ei ole vappu ilman OSAKOn rastisuunnistusta
ILMOITTAUTUMINEN? auki 12.-25.4. TÄÄLLÄ!

 

VAPPUSUUNNISTUKSEN JATKOT

Kun vihoviimeisetkin vappurastit on kierretty ja pisteet kerätty, on aika siirtyä siististi sisätiloihin OSAKOn vappusuunnistuksen jatkoille!

Nämä jatkopirskeet käynnistellään kello 22 alkaen Heidi’s Bier Barissa, ja tervetulleita ovat tietysti sellaisetkin sankarit, jotka eivät suunnistamaan päässeet. Lipun hinta 3€ (plus narikka 3€). Huom: ennakkolipulla ikäraja k-18, ovelta k-20. Ennakkolippuja on myynnissä KideAppissa rajallinen määrä, joten ole nopea!

Suunnistusten kingi kruunataan keskiyön aikoihin, eli kello 24. Ilta saa sen jälkeen jatkua aina pilkkuun saakka!

Pukukoodi haalarit ja / tai suunnistusasu.

Tervetuloa päättämään OSAKOn vappuviikko takuvarmoin hitein eli tanssin, karaoken ja kekkeröinnin merkeissä!

LIPUT: TÄÄLTÄ TORSTAINA 20.4. KELLO 15 ALKAEN

 

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

VAPPU 2024

OSAKOn, ainejärjestöjen ja O’Diakon vappua vietetään tänä vuonna 22.-30.4., ja luvassa on jälleen niin wanhoja kunnon wappuklassikkoja kuin uusia ja tuoreita tapahtumiakin! Koko ohjelman löydät OSAKOn Instagramista ja täältä.

Lue kirjoitus

SKIDI-suunnistus

OSAKOn hyvinvointituutorit & yhteistyökumppanit ylpeänä esittävät: ensimmäinen lasten rastisuunnistus eli SKIDI-suunnistus on täällä! Ota muksusi mukaan ja tule suunnistamaan leikkimieliseen rastisuunnistukseen, joka järjestetään Ainolan puistossa Kiikkusaaressa lauantaina 13.4. kello 11-14. Rastit sijaitsevat lyhyiden etäisyyksien päässä toisistaan ja ne sopivat parhaiten 2-7-vuotiaille osallistujille. Kaikki vähintään kolme rastia suorittaneet saavat pienen palkinnon. Tapahtuma on ilmainen, mutta ilmoittauduthan siihen etukäteen tämän Kide.appin kautta. Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 28.3. klo 12 ja sulkeutuu torstaina 11.4. kello 12. Ilmoittautumisen yhteydessä täytetään lomake, johon kirjataan kaikkien osallistujien

Lue kirjoitus

OSAKO’s ice-fishing afternoon

OSAKO has been arranging super popular ice-fishing events for a while now, so let’s keep the traditions going. Now we go ice-fishing on Saturday, 6th of April!  WHAT? Ice-fishing aka as we finns say, pilkkimistä WHERE? Rajahauta boat harbor + on ice WHEN? On Saturday 6th of April from 11am to 2pm WHY? Let’s enjoy the finnish spring and traditional fishing methods together WHAT TO WEAR? Warm clothing and waterproof shoes! You cannot overdress for ice-fishing – on ice it

Lue kirjoitus

OSAKO27 – jatkot

Kun OSAKOn rokki-ikää on ensin juhlistettu virallisemmissa merkeissä cocktailtilaisuudessa, päästään kello 22:30 alkaen virittäytymään kunnolla rock’n’roll-tunnelmiin jatkojen merkeissä! Jatkopirskeet tampataan cocktailtilaisuuden lailla 45 Specialissa, ja luvassa on synttäribileiden kunniaksi myös kaksi huikeaa paikallista esiintyjää. Jatkojen pukukoodina on halutessasi joko cocktailtilaisuuden tyyppiset juhlatamineet tai vaihtoehtoisesti reteät rokkireleet! (+haalarit). Liput jatkoille 6/10€ (+eteispalvelumaksu). 150 ensimmäiselle paikalle saapuvalle luvassa myös haalarimerkki, joten ole siis ripeä liikkeissäsi (muuallakin kuin tanssilattialla)! Lipunmyynti starttaa Kide.Appissa tiistaina 26.3. klo 15. Let’s rokataan!

Lue kirjoitus

OSAKO27 – Cocktailtilaisuus

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi juhlistamaan OSAKOn varttumista legendaariseen 27 vuoden rokki-ikään 18.4. järjestettävien cocktail-tilaisuuden ja jatkobileiden muodossa!  Cocktailtilaisuus (ja bileet) järjestetään tietenkin Oulun ikonisimmassa rokkimestassa eli 45 Specialissa 18.4. kello 19 alkaen. Illan aikana on luvassa puheita, livemusiikkia ja rentoa OSAKO-teemaista ohjelmaa. Tilaisuuden pukukoodi on cocktail + ansiomerkit. Cocktailtilaisuuden lippu sisältää eteispalvelumaksun, alkumaljan, kaksi juomalippua, pincho-tarjoilun sekä kaksi haalarimerkkiä. Lippu sisältää myös sisäänpääsyn kello 22:30 alkaville jatkoille (lisätietoja jatkobileistä toisessa postauksessa). Lipun hinta 38€ OSAKOn jäsenille, 58€ muille. Lipunmyynti alkaa

Lue kirjoitus

CANCELLED: OSAKO’s CHILDHOOD HEROES -SITSIT

NOTE: UNFORTUNATELY THIS EVENT HAS BEEN CANCELLED DUE TO THE LACK IN TICKET SALES. Welcome to OSAKO’s Childhood Heroes -sitsit 2.0. – we say 2.0 because these sitsit were meant to happen last year, but unfortunately we had to cancel. So, let’s try again! These sitsit will happen on Friday 22nd of March at Oulun Tetra with a theme of childhood heroes. Because the spoken language is english, these sitsit are especially great for our international students – but of

Lue kirjoitus
Ei enempää tuloksia.