Päiväys

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vappu 2023

24 huhtikuun - 30 huhtikuun

Se on täällä. Tänään. Nyt. Saammeko esitellä: Vapun ohjelma 2023!

OSAKO ja Oamkin opiskelijajärjestöt ovat jälleen lyöneet hynttyynsä yhteen, ja tuloksena on viikon verran vietävän hyvää vappupöhinää. Vuoden vilkkain viikko startataan tänä vuonna maanantaina 24.4., ja menomeininkejä riittää aina lauantaihin 29.4. saakka. Mukana on niin uusia tapahtumia kuin wanhoja wappulegendojakin. Ja kyllä, arvasit oikein: Tänäkin vuonna ahkerimpien vappuilijoiden on mahdollista kerätä ikoninen vappumerkkikokonaisuus, joka pitää sisällään ennätykselliset kahdeksan merkkiä.

Lämpimästi tervetuloa viettämään vappuviikkoa kanssamme!

(HUOM – jotkin oheisista tapahtumista tarkentuvat vielä lähiaikoina, joten pysy kuulolla esimerkiksi OSAKOn Instagramissa!)

 

OHJELMA

MAANANTAI 24.4. 

VIVA LA WABU – OTE

Rastiton rastisuunnistus OTE Ry:n tyyliin! Aikaa tähän vappuviikon starttaavaan suunnistukseen on suotu useampi päivä (ma-ke), ja rastit tehdään oman joukkueen kanssa kun itselle parhaiten sopii. Joukkuekoko 3 tai 6 henkeä. Parhaimmat suoritukset palkitaan sunnuntaina 30.4. tuloslähetyksessä. Tehtävälaput jaetaan 24.4. Kiikelissä kello 14!

MITÄ: Rastisuunnistus
MISSÄ: Ympäriämpäri Oulua (+Kiikelissä aloitus)
MILLOIN: 24.-26.4., tehtävälappujen jako 24.4. klo 14 alkaen
MITÄ MAKSAA: 3 hengen joukkuelippu 12€, 6 hengen joukkuelippu 24€
MIKSI: Koska suunnistaminen on kivaa ja vappu ihmisen parasta aikaa!

LIPUT: TÄÄLTÄ

MAYDAY – OTE

Tule käynnistämään vappuviikko perinteisissä Mayday-pippaloissa. Mangossa järjestettävät bileet käynnistellään kello 22, ja meininkiä riittää aina pilkkuun saakka. Mayday on osa vapun merkkikokonaisuutta, ja Mangossa jaetaan rajallinen määrä merkkejä, joten kannattaa olla nopea!

Liput tulevat myyntiin Kide.Appiin 17.4., hinta 3€.

MITÄ: Mayday-baaribileet
MISSÄ: Mango Discobar
MILLOIN: Maanantaina 24.4. klo 22-04
MITÄ MAKSAA: 3€
MIKSI: Startataan vappu rytinällä!

LIPUT: TÄÄLTÄ

TIISTAI 25.4.

KAARLEN VAPPUVALTAUS – OSASTO

Missä kaupungissa sijaitsee poliisipatsas? Entä monenako päivänä OSAKOn vappua juhlitaan? Mikäs sen parempaa, kuin viettää iltaa pubivisan merkeissä Ravintola Kaarlenholvissa! Tiistaina 25.4. klo 22 eteenpäin visaillaan ja tanssitaan OSASTOn järjestämissä Kaarlen vappuvaltaus -bileissä! Ensimmäinen pubivisakierros pelataan alakerrassa klo 23 alkaen. Saavuthan siis ajoissa paikalle, pubivisan paikat täyttyvät saapumisjärjestyksessä. Visan palkinnot sponsoroi Ravintola Kaarlenholvi. Vappuvaltaus on osa haalarimerkkikokonaisuutta.
Lipunmyynti KideAppissa starttaa torstaina 13.4., hinta 2€ (myös ovelta).

MITÄ: Kaarlen vappuvaltaus eli pubivisa ja bileet
MILLOIN: Tiistaina 25.4. kello 22 eteenpäin
MISSÄ: Ravintola Kaarlenholvi & Jumpru Pub
MITÄ MAKSAA: 2 €
MIKSI: Koska päteminen, pirskeet ja pubi

LIPUT: TÄÄLTÄ

KESKIVIIKKO 26.4.

GRILLIKAUDEN AVAJAISET – LUVA & KULTTI

Tervetuloa juhlistamaan Kultin ja Luvan Grillikauden avajaisia Kiikeliin 26.4.! Luvassa on grillausta, chillausta ja limbokisa, jossa parhaat tietysti palkitaan. Tapahtuma on ilmainen ja osa vapun haalarimerkkikokonaisuutta. Jatkoille voikin sitten suunnata Arkon Faijabileisiin Heidi’s Bier Bariin!

MIKÄ? Grillikauden avajaiset eli grill&chill&limbokisa
MISSÄ? Kiikelissä
MILLOIN? 26.4. klo 16-21
MITÄ MAKSAA? Ei mitään!
MIKSI? Avataan grillikausi yhdessä!

FAIJABILEET – ARKKO

Tennissukat ja sandaalit jalkaan ja menoksi: kaikki Oulun faijat kokoontuvat Heidi’s Bier Bariin grillikauden avajaisten jatkoille! Saavu siis paikalle päheimmässä faijafitissäsi ja näytä parhaat tanssiliikkeet ja karaoke-esitykset koko isäkansalle! Nämä bileet ovat osa vapun merkkikokonaisuutta. Lipunmyynti starttaa KideAppissa 19.4. kello 12, hinta 3€, ovelta 4€.

MIKÄ? Grillikauden avajaisten jatkot elikkä faijabileet
MISSÄ? Heidi’s Bier Barissa
MILLOIN? 26.4. klo 22->
MITÄ MAKSAA? 3€ etukäteen, 4€ ovelta
MIKSI? Koska kukapa nyt ei haluaisi olla daddy?

LIPUT: TÄÄLTÄ

TORSTAI 27.4. 

PÄIVÄDISKO – OUTO

Meinaako menojalka hyytyä jo? Ei muuta kuin lisää kaasua ja vuoden aikaisimpiin bileisiin OUTOn legendaariseen Päivädiskoon! Bileet polkaistaan käyntiin kello 12 Kaarlessa, josta lihakset mukavasti lämmiteltyinä onkin sitten hyvä siirtyä Tynskän työntöön. Tuttuun tapaan mukana myös Kauppuri 5, joka tarjoaa ruokalipun ostaneille ruokaa krapulan hoitoon sekä hankintaan kello 12-15 välillä.

Lipunmyynti starttaa KideAppissa 17.4. kello 13 hintaan 3€, ruokalippu 10€. Päivädisko on osa merkkikokonaisuutta, mutta näitäkin merkkejä on jaossa rajoitetusti, joten ole nopea!

MITÄ? Päivädisko
MISSÄ? Kaarlenholvi
MILLOIN? 27.4. klo 12-16
MITÄ MAKSAA? 3 € /10 €
MIKSI? Aikainen mato diskoon saapuu & ehkä merkin nappaa!

LIPUT: TÄÄLTÄ

TYNSKÄN TYÖNTÖ – OIO

Taas työnnetään Tynskää halki Oulun! Oulun rakastetuimman tynnyrisaunan matka starttaa kello 16-16:30 Villa Kaljaasilta (Kaljaasintie 8), ja sitä työnnetään yhteistuumin ympäri Oulun tärkeimpiä nähtävyyksiä (mm. Toripolliisi ja armas Kela). Maalina toimii myöskin Villa Kaljaasi, jossa saattoseuruetta odottavat sauna, makkarat ja OIOn tarjoamat virvokkeet. Tässä on tapahtuma, jota et halua missata! Tynskän työnnöstä on mahdollista kerätä yksi merkki vapun kokonaisuuteen.

MITÄ? Tynskän työntö
MISSÄ? Villa Kaljaasi (Kaljaasintie 8) + ympäri Oulua
MILLOIN? 27.4. klo 16 alkaen
MITÄ MAKSAA? Ilmasta on!
MIKSI? Koska perinteet ja Tynskä best!

 

PERJANTAI 28.4.

KUTEET VEKS!…KAAPISTA -SITSIT (+JATKOT) – OSAKO

Viruuko vaatekaappisi perukoilla niin överi glitterpaita, ettet koskaan tunnu löytävän sille tarpeeksi villejä bileitä? Onko ala-asteen naamiaisista jäänyt käteen kostyymi, jota tahtoisit päästä vielä rokkaamaan? NYT on tullut aika vetäistä äitien lahjoittamat paidanhirvitykset ja isien ikivanhat pelipöksyt päälle ja suunnata OSAKOn kuteet veks -sitseille! Nämä pippalot järjestetään perjantaina 28.4. Raatin nuorisotalolla, ja osallistumalla tienaat ikimuistoisen sitsikokemuksen lisäksi myös yhden vappumerkin. Lisäksi tiedossa on kaikille avoimet jatkot, joista lisätietoa alla.

Sitsien lipunmyynti starttaa KideAppissa 14.4. kello 15. Lipun hinta 15€ /17 €.

MITÄ? Kuteet veks!…kaapista -sitsit, eli sitsit, joissa voit pukea yllesi juuri ne kaapin perukoilta löytyvät vaatekappaleet, joita tahtoisit kerrankin päästä käyttämään (+haalarit)
MISSÄ? Raatin nuorisotalo (Raatintie 7)
MILLOIN? 28.4. kello 17-22 + jatkot
MITÄ MAKSAA? 15€ OSAKOn & O’Diakon jäsen /17€ ei-jäsen
MIKSI? Koska #fashion ja koska vappuna ei voi sitsata liikaa!

LIPUT: TÄÄLTÄ

JATKOT

Kun OSAKOn  vappusitsit tulevat päätöksensä, ei se suinkaan tarkoita koko illan loppua – seuraavaksi suunnataan kaikille avoimille jatkoille Heidi’s Bier Bariin!

Heidi’sin ovet avautuvat kaikille sitseilijöille ja sitseilynmielisille kello 22 ja ilta jatkuu aina pilkkuun saakka. Sitseilijät pääsevät sisälle ilmaiseksi sitsimerkkiä näyttämällä, muille sisäänpääsy 3€ (+narikka).

Pukukoodina toimii sitsien teema, joten vetäise niskaan mitä vain kaapin perukoilta löydätkin, oli se sitten tanssiaisasu tai pelipaita – pääsia, että se on vaatekappale, jota et muuten pääse juuri käyttämään. (Lisäksi voi tietysti laittaa myös haalarit).

Lippujen määrä on tässäkin tapahtumassa hyvin rajallinen, joten suosittelemme toimimaan kaupoilla nopeasti. Lämpimästi tervetuloa!

LIPUT: TÄÄLTÄ perjantaina 21.4. klo 15 alkaen!

LAUANTAI 29.4.

OSAKON VAPPUSUUNNISTUS – OSAKO

Vuoden suurin suunnistus, OSAKOn vappusuunnistus, päättää jälleen vappuviikon hulinat huolella! Kerää joukkueesi (max. 5 henkeä) ja lähde kisailemaan muita joukkueita vastaan vapun suunnistuksen kuninkuudesta! Voittajajoukkueelle on luvassa palkinto sekä taattua mainetta ja kunniaa. Ja totta kai tämäkin päivä päätetään virallisilla jatkoilla, joista lisätietoa alla. Ilmoita tiimisi mukaan alta löytyvästä linkistä 12.-25.4. välisenä aikana (Huom: Yhden ryhmäläisen ilmoitus riittää).

Vappusuunnistuksesta jaetaan osallistujille merkit, jotka ovat osa vapun merkkikokonaisuutta.

MITÄ: Vapun suurin rastisuunnistus
MISSÄ? Oulun keskustan puistot
MILLOIN? 29.4. klo 14-21 + jatkot
MITÄ MAKSAA? Suunnistus on ilmainen
MIKSI: Koska vappu ei ole vappu ilman OSAKOn rastisuunnistusta
ILMOITTAUTUMINEN? auki 12.-25.4. TÄÄLLÄ!

 

VAPPUSUUNNISTUKSEN JATKOT

Kun vihoviimeisetkin vappurastit on kierretty ja pisteet kerätty, on aika siirtyä siististi sisätiloihin OSAKOn vappusuunnistuksen jatkoille!

Nämä jatkopirskeet käynnistellään kello 22 alkaen Heidi’s Bier Barissa, ja tervetulleita ovat tietysti sellaisetkin sankarit, jotka eivät suunnistamaan päässeet. Lipun hinta 3€ (plus narikka 3€). Huom: ennakkolipulla ikäraja k-18, ovelta k-20. Ennakkolippuja on myynnissä KideAppissa rajallinen määrä, joten ole nopea!

Suunnistusten kingi kruunataan keskiyön aikoihin, eli kello 24. Ilta saa sen jälkeen jatkua aina pilkkuun saakka!

Pukukoodi haalarit ja / tai suunnistusasu.

Tervetuloa päättämään OSAKOn vappuviikko takuvarmoin hitein eli tanssin, karaoken ja kekkeröinnin merkeissä!

LIPUT: TÄÄLTÄ TORSTAINA 20.4. KELLO 15 ALKAEN

 

Tiedot

Alkaa:
24 huhtikuun
Loppuu:
30 huhtikuun
Tapahtuma tagia:
,

Järjestäjät

Arkko ry
Kultti ry
Luva ry
OIO ry
OSAKO
OSASTO ry
OTE ry
OUTO ry

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

OSAKOween week 2023

Legendaarinen OSAKOween week on täällä jälleen! Vuoden karmaisevin viikko sisältää tänä vuonna ohjelmaa neljälle päivälle, joten suurimmatkin kauhufanit saavat varmasti kyllikseen. Lisätietoja tapahtumista löydät OSAKOn Instagramista ja Kide.Appista, jonne kaikkien

Lue kirjoitus

Paluuorientaatio

Hei vaihdossa tai ulkomaan harjoittelussa ollut opiskelija – oisko sun seuraava määränpää paluuorientaatio? OSAKOn sekä OYYn yhdessä organisoima paluuorientaatio järjestetään 10.10. Linnanmaan Tellus Stagella. Kyseessä on kaikille vaihdossa olleille opiskelijoille

Lue kirjoitus

Perheellisten opiskelijoiden nuotioilta

Syssy se sieltä saapuu vääjäämättä, ja sehän tarkoittaa sitä, että on jälleen OSAKOn, OYYn sekä seurakunnan yhteisen nuotioillan aika! Perheellisille opiskelijoille suunnattu rento notski-hengailu järjestetään 27.9. kello 18-20 Oulujoen Pappilalla

Lue kirjoitus

Tour d’Oulu goes Movie Magic

Noniin, team Barbiet ja team Oppenheimerit, it’s your time to shine: legendaarinen rastisuunnistus Tour d’Oulu villitsee tänä vuonna maagisella elokuva-teemalla! Lukuvuoden ensimmäinen, päihteetön rastisuunnistus suunnistetaan 31.8.2023. Tour d’Oulussa uudet opiskelijat

Lue kirjoitus

Pre-piknik 2023

Kohta on taas aika ns. etkoilla lukuvuotta pre-piknikillä! Aloittaville opiskelijoille suunnatut (mutta myös vanhoille hyvinkin avoimet) tutustelua ja rentoa oleilua sisältävät piknikit pidetään perjantaina 18.8. kello 17 alkaen ympäri Oulun

Lue kirjoitus
Ei enempää tuloksia.