Päiväys

Tässä on OSAKOn uusi hallitus vuodelle 2024!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Eilen (maanantaina 4.12.) järjestetyssä edustajiston järjestäytymiskokouksessa valittiin OSAKOn hallitus vuodelle 2024. OSAKOn puheenjohtajan saappaisiin astuu ensi vuonna Fanni Heikkinen, varapuheenjohtajan paikan täyttää puolestaan Paula Ervasti.

Muiksi hallituksen jäseniksi nimettiin Reetta Raikunen, Valtteri Martin, Heikki Vihma sekä Helena Hirvaskoski.

Samassa kokouksessa nimettiin myös edustajiston uusi puheenjohtajisto. Edustajiston puheenjohtajaksi valittiin Taru Kyllönen. Varapuheenjohtajana toimii ensi vuonna Hannu Vuolo.

Seuraavaksi tiedossa on niin uuden hallituksen kuin edustajistonkin perehdytystä sekä hallituksen oma järjestäytymiskokous, jossa jokainen jäsen valitsee oman vastuualueensa eli niin sanotun hallituspestin.

OSAKO onnittelee lämpimästi valittuja ja kiittää kaikkia hakijoita. Tällä tiimillä on hyvä jatkaa uuteen vuoteen 2024!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Työn Taitajat etsii työharjoittelijaa syksylle 2024

Työharjoittelijaksi Suomen vaikuttavimpaan yritys-oppilaitosohjelmaan Työn Taitajiin? Työn Taitajat etsii työharjoittelijaa syksyksi 2024. Työharjoittelija tulee Oulun kaupungille sekä BusinessOulun että sivistys- ja kulttuuripalveluiden palvelukseen. Työn Taitajat on BusinessOulun ja Sivistys- ja

Lue kirjoitus

OSAKOn palveluiden kesäaukioloajat 2024

Muutaman viikon päästä kalenteri kiepsahtaa jo kesäkuun puolelle, ja se tarkoittaa myös meillä OSAKOlla palveluiden siirtymistä kesäaukioloaikoihin. Tästä jutusta löydät kesän aukioloaikamme näppärästi – tervetuloa asioimaan tai vaikka ihan vain

Lue kirjoitus