Päiväys

Tervetuloa Oamkiin, uusi opiskelija! OSAKOn Uuden opiskelijan opas auttaa sinut alkuun

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Oamkin kevään toisen yhteishaun tulokset on nyt julkaistu. Mikäli juuri sinun tulevaisuudensuunnitelmasi ratkeavat tänään ja suuntaat syksyllä Oamkiin, toivotamme koko OSAKOn köörin puolesta sinut äärimmäisen tervetulleeksi ja onnittelemme opiskelupaikasta!

Kesää on vielä reilusti jäljellä, ja syksyn ja uuden aikakauden odottelu voi innokkaimmista ekaluokkalaisista tuntua jopa pitkästyttävältä. Hätäisimmille suosittelemme seuraavaa: Klikkaa tästä ja ota haltuun juuri julkaistu OSAKOn uuden opiskelijan opas vuosimallia 2024-2025. Oppaasta löydät kätevästi ja helposti tietoa esimerkiksi Oamkista, Oulusta ja Oulun opiskelijakulttuurista.

Mikäli kuitenkin haluat vielä nautiskella lomasta tai kesästä, ei hätää – oppaamme on löydettävissä täältä OSAKOn sivuilta aivan ympärivuotisesti, joten voit huoletta palata sen ääreen myös myöhemminkin! (Lisäksi suosittelemme, että katsastat myös Oamkin uudelle opiskelijalle -sivut, sillä ne sisältävät niin ikään paljon tärkeää tietoa.)

Nähdään syksyllä!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Työn Taitajat etsii työharjoittelijaa syksylle 2024

Työharjoittelijaksi Suomen vaikuttavimpaan yritys-oppilaitosohjelmaan Työn Taitajiin? Työn Taitajat etsii työharjoittelijaa syksyksi 2024. Työharjoittelija tulee Oulun kaupungille sekä BusinessOulun että sivistys- ja kulttuuripalveluiden palvelukseen. Työn Taitajat on BusinessOulun ja Sivistys- ja

Lue kirjoitus

OSAKOn palveluiden kesäaukioloajat 2024

Muutaman viikon päästä kalenteri kiepsahtaa jo kesäkuun puolelle, ja se tarkoittaa myös meillä OSAKOlla palveluiden siirtymistä kesäaukioloaikoihin. Tästä jutusta löydät kesän aukioloaikamme näppärästi – tervetuloa asioimaan tai vaikka ihan vain

Lue kirjoitus