Päiväys

Tervetuloa Oamkiin, uusi opiskelija! OSAKOn uuden opiskelijan opas auttaa sinut alkuun

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Tänään, heinäkuun seitsemäntenä päivänä, Opintopolku-palvelussa käy taatusti kuhina: on viimeistenkin Oamkin pääsykoevalintatulosten julkistuspäivä!

Mikäli juuri sinun tulevaisuudensuunnitelmasi ratkeavat tänään ja suuntaat syksyllä Oamkiin, toivotamme koko OSAKOn köörin puolesta sinut äärimmäisen tervetulleeksi ja onnittelemme opiskelupaikasta!

Kesää on vielä reilusti jäljellä, ja syksyn ja uuden aikakauden odottelu voi innokkaimmista ekaluokkalaisista tuntua jopa pitkästyttävältä. Hätäisimmille suosittelemme seuraavaa: Klikkaa tästä ja ota haltuun juuri julkaistu OSAKOn uuden opiskelijan opas vuosimallia 2023-2024. Oppaasta löydät kätevästi ja helposti tietoa esimerkiksi Oamkista, Oulusta ja Oulun opiskelijakulttuurista.

Mikäli kuitenkin haluat vielä nautiskella lomasta tai kesästä, ei hätää – oppaamme on löydettävissä täältä OSAKOn sivuilta aivan ympärivuotisesti, joten voit huoletta palata sen ääreen myös myöhemminkin!

Nähdään syksyllä!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

OSAKOn jäsenenä pääset nyt leffaan kympillä!

OSAKOn jäsenet voivat tästedes shoppailla Sluupista itselleen leffalippuja elokuvateatteri Stariin huikean huokealla kymmenen euron kappalehinnalla. Lippuja myydään Sluupin aukioloaikoina ja ne käyvät mihin tahansa Starin elokuvanäytökseen. Voit ostaa etuhintaisen lipun,

Lue kirjoitus