Päiväys

Tule mukaan tekemään vuoden 2022 hurmosta!

Hurmos on Suomen suurin lukuvuoden avajaistapahtuma. Hakuaika työryhmään 22.11.–22.12.2021

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

HALUATKO OLLA MUKANA TEKEMÄSSÄ SUOMEN SUURINTA LUKUVUODEN AVAUSTA?

Etsimme Hurmoksen työryhmään 10 aktiivista ja tapahtumista kiinnostunutta opiskelijaa. Pääset mukaan ideoimaan ja kehittämään tapahtumaa sekä tuomaan oman kädenjälkesi suuren tapahtuman tuotantoon.

Työtehtävät työryhmän sisällä vaihtelevat. Voit olla mukana luomassa tapahtuman ilmettä ja viestintää, vastata oheisohjelmasta, suunnitella tapahtuma-aluetta tai vaikkapa ideoida tapahtuman ruoka- ja juomatarjontaa! Pääset itse vaikuttamaan omaan vastuualueeseesi sekä työn määrään.

Työryhmässä työskentely on erinomainen luottamustehtävä esimerkiksi opintojen ohella. Pääset näkemään, kuinka suurta tapahtumaa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä eri organisaatioiden kesken. Tutustut uusiin ihmisiin ja verkostoidut Oulun alueen tapahtumatoimijoiden kanssa.

Työryhmässä työskentely vaatii sitoutumista viikoittaiseen työskentelyyn. Keväällä työryhmä työskentelee joustavammin tapahtumaa ideoiden ja valmistellen. Tapahtuman lähestyessä työryhmä työskentelee tiiviimmin elo-syyskuussa 2022.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen tuottaja@oyy.fi viimeistään 22.12.2021. Lisätietoja hakemisesta ja tehtävässä toimimisesta antaa Kati Kantonen (tuottaja@oyy.fi, 050 4078452)

Haku on voimassa 22.11.–22.12.2021. Valinnat tehdään tammikuussa 2022 viikolla 2 ja työryhmä aloittaa työt 19.1.2022.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Mielenterveystukea on saatavilla kesälläkin

Paha olo tai muutokset mielenterveydessä eivät tullessaan katso aikaa eivätkä paikkaa, ja siksi haluamme muistuttaa, että apua ja tukea on saatavilla kesälläkin. Alta löydät esimerkkejä etenkin Oulun alueella vaikuttavista tahoista,

Lue kirjoitus