Päiväys

Tule mukaan tekemään vuoden 2022 hurmosta!

Hurmos on Suomen suurin lukuvuoden avajaistapahtuma. Hakuaika työryhmään 22.11.–22.12.2021

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

HALUATKO OLLA MUKANA TEKEMÄSSÄ SUOMEN SUURINTA LUKUVUODEN AVAUSTA?

Etsimme Hurmoksen työryhmään 10 aktiivista ja tapahtumista kiinnostunutta opiskelijaa. Pääset mukaan ideoimaan ja kehittämään tapahtumaa sekä tuomaan oman kädenjälkesi suuren tapahtuman tuotantoon.

Työtehtävät työryhmän sisällä vaihtelevat. Voit olla mukana luomassa tapahtuman ilmettä ja viestintää, vastata oheisohjelmasta, suunnitella tapahtuma-aluetta tai vaikkapa ideoida tapahtuman ruoka- ja juomatarjontaa! Pääset itse vaikuttamaan omaan vastuualueeseesi sekä työn määrään.

Työryhmässä työskentely on erinomainen luottamustehtävä esimerkiksi opintojen ohella. Pääset näkemään, kuinka suurta tapahtumaa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä eri organisaatioiden kesken. Tutustut uusiin ihmisiin ja verkostoidut Oulun alueen tapahtumatoimijoiden kanssa.

Työryhmässä työskentely vaatii sitoutumista viikoittaiseen työskentelyyn. Keväällä työryhmä työskentelee joustavammin tapahtumaa ideoiden ja valmistellen. Tapahtuman lähestyessä työryhmä työskentelee tiiviimmin elo-syyskuussa 2022.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen tuottaja@oyy.fi viimeistään 22.12.2021. Lisätietoja hakemisesta ja tehtävässä toimimisesta antaa Kati Kantonen (tuottaja@oyy.fi, 050 4078452)

Haku on voimassa 22.11.–22.12.2021. Valinnat tehdään tammikuussa 2022 viikolla 2 ja työryhmä aloittaa työt 19.1.2022.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Hyvinvointiviikko valtaa Oulun korkeakoulut ensi viikolla

Hyvinvointiviikko on täällä jälleen – ja tällä kertaa kenties suurempana kuin koskaan aiemmin! Niin opiskelijoiden kuin henkilökunnankin hyvinvointia tukeva Hyvinvointiviikko järjestetään viikolla 47 Linnanmaan ja Kontinkankaan kampuksilla. Pääjärjestäjinä toimivat hyvinvointihanke

Lue kirjoitus

Syksyn 2022 Going Abroad -apurahahaku on auki!

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKO jakaa kaksi kertaa vuodessa Going Abroad -apurahaa ulkomaan vaihtoon tai harjoitteluun lähtevälle opiskelijalle. Syksyn 2022 hakuaika on 11.11.–28.11. Apurahaa voi hakea kuka tahansa OSAKOn jäsen. Apurahan

Lue kirjoitus

Vaalikuulutus: OSAKOn edustajistovaalit 2022

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan vaalilautakunta kuuluttaa EDUSTAJISTOVAALISTA. Edustajistovaaleissa valitaan opiskelijakunta OSAKOn edustajistoon 15–20 edustajaa, sekä enintään saman verran varajäseniä. Vaalikelpoisia ovat kaikki jäsenmaksun suorittaneet OSAKOn jäsenet. Edustajistovaali järjestetään 2.11.2022 klo 12:00-9.11.2022

Lue kirjoitus