Päiväys

Tutkinto-opiskelija, hae tutkintolautakunnan jäseneksi!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Oamkin tutkintolautakuntaan haetaan nyt 2 varsinaista jäsentä ja heille henkilökohtaisia varajäseniä. OSAKOn edustajisto valitsee uudet edustajat tulevalle toimikaudelle, eli vuosille 2023–2024. Kiinnostaako sinua hakea? Jos olet Oamkissa opiskeleva tutkinto-opiskelija, olet vaalikelpoinen. Lue lisää alta!

Mikä on tutkintolautakunta?

Tutkintolautakunta käsittelee opintosuorituksia koskevat oikaisupyynnöt. Tutkintolautakunta kokoontuu tarvittaessa, aina kulloisenkin tilanteen mukaan. Tutkintolautakunnan asema ammattikorkeakoulussa on säädetty lailla. Tutkintolautakuntaan voivat hakea kaikki Oulun ammattikorkeakoulun läsnä- ja poissaolevat tutkinto-opiskelijat. Opiskelijaedustajien kausi on kaksivuotinen.

Haettavat paikat


Tutkintolautakuntaan valitaan 2 varsinaista jäsentä ja 2 henkilökohtaista varajäsentä. Ehdokasilmoituslomake tutkintolautakuntaa varten löytyy tämän artikkelin lopusta ja täältä: http://osakoweb.fi/materiaalipankki.

Täytä lomake, ja toimita se OSAKOn toimistolle 9.11.2022 klo 16 mennessä. Voit tulla täyttämään lomakkeen myös OSAKOn toimistolle normaaleina aukioloaikoina (Yliopistokatu 9, 5D-siipi, 2. kerros).

Lisätietoja

Opiskelijaedustajan vaaliohjesääntö löytyy osoitteesta http://osakoweb.fi/materiaalipankki. Lisätietoja tutkintolautakunnasta saa osoitteesta http://www.oamk.fi/opinto-opas/opiskelu-oamkissa/osaamisen-arviointi#Tutkintolautakunta


Kysymyksiä voi esittää opiskelijakunnan pääsihteerille Tapio Korhoselle tapio.korhonen@osakoweb.fi.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

OSAKOn jäsenenä pääset nyt leffaan kympillä!

OSAKOn jäsenet voivat tästedes shoppailla Sluupista itselleen leffalippuja elokuvateatteri Stariin huikean huokealla kymmenen euron kappalehinnalla. Lippuja myydään Sluupin aukioloaikoina ja ne käyvät mihin tahansa Starin elokuvanäytökseen. Voit ostaa etuhintaisen lipun,

Lue kirjoitus