Päiväys

Tuutorihaku lukukaudelle 2023-2024 on nyt auki!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Haluatko olla mukana tekemässä uusien opiskelijoiden vuodesta ikimuistoista? Tahdotko tehdä vaihtareille Oulua tutummaksi? Vai oletko kenties jo aivan ässä tuutorikonkari, ja tahdot jatkaa samojen seikkailujen parissa?

Hae tuutoriksi nyt – haku lukuvuodelle 2023–2024 on auki 13.2.-5.3.2023!

Opiskelijatuutorointi on osa Oamkin opintojen ohjausta, ja sen koordinoinnista vastaa OSAKO. Tuutorina pääset muun muassa perehdyttämään ja ryhmäyttämään uusia opiskelijoita orientaatioviikolla, ja kuljet heidän rinnallaan aina ensimmäisen opiskeluvuoden loppuun saakka. Samalla verkostoidut, pidät hauskaa ja saat taatusti uusia, ikimuistoisia kokemuksia. Toimit tuutorina omien kokemuksiesi tuoman osaamisen perusteella, eikä sinun tarvitse olla tietynlainen persoona – riittää, että olet motivoitunut auttamaan ja tukemaan uusia opiskelijoita parhaasi mukaan.

Voit hakea myös esimerkiksi kansainväliseksi eli kv-tuutoriksi, jolloin toimit englanninkielisten tutkinto-opiskelijoiden sekä vaihto-opiskelijoiden vertaisohjaajana. Kv-tuutorointi suoritetaan englanniksi.

Mikäli tuutorointi taas on jo tuttu juttu josta et vielä halua luopua, hae kokemustuutoriksi. Kokemustuutorina voit jatkaa tuutorointiasi vaikka opintojen loppuun asti!

Lisätietoa tuutoroinnista ja hakemisesta löydät verkkosivujemme osiosta Tuutorointi (osoitteesta osakoweb.fi/tuutorointi).

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Vaalikuulutus: OSAKOn edustajistovaalit 2023

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan vaalilautakunta kuuluttaa EDUSTAJISTOVAALISTA. Edustajistovaaleissa valitaan opiskelijakunta OSAKOn edustajistoon 15–20 edustajaa sekä enintään saman verran varajäseniä. Vaalikelpoisia ovat kaikki jäsenmaksun suorittaneet OSAKOn jäsenet. Edustajistovaali järjestetään 1.11.2023 klo 12:00-8.11.2023

Lue kirjoitus

Mielenterveystukea on saatavilla kesälläkin

Paha olo tai muutokset mielenterveydessä eivät tullessaan katso aikaa eivätkä paikkaa, ja siksi haluamme muistuttaa, että apua ja tukea on saatavilla kesälläkin. Alta löydät esimerkkejä etenkin Oulun alueella vaikuttavista tahoista,

Lue kirjoitus