Päiväys

Tuutorihaku lukukaudelle 2023-2024 on nyt auki!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Haluatko olla mukana tekemässä uusien opiskelijoiden vuodesta ikimuistoista? Tahdotko tehdä vaihtareille Oulua tutummaksi? Vai oletko kenties jo aivan ässä tuutorikonkari, ja tahdot jatkaa samojen seikkailujen parissa?

Hae tuutoriksi nyt – haku lukuvuodelle 2023–2024 on auki 13.2.-5.3.2023!

Opiskelijatuutorointi on osa Oamkin opintojen ohjausta, ja sen koordinoinnista vastaa OSAKO. Tuutorina pääset muun muassa perehdyttämään ja ryhmäyttämään uusia opiskelijoita orientaatioviikolla, ja kuljet heidän rinnallaan aina ensimmäisen opiskeluvuoden loppuun saakka. Samalla verkostoidut, pidät hauskaa ja saat taatusti uusia, ikimuistoisia kokemuksia. Toimit tuutorina omien kokemuksiesi tuoman osaamisen perusteella, eikä sinun tarvitse olla tietynlainen persoona – riittää, että olet motivoitunut auttamaan ja tukemaan uusia opiskelijoita parhaasi mukaan.

Voit hakea myös esimerkiksi kansainväliseksi eli kv-tuutoriksi, jolloin toimit englanninkielisten tutkinto-opiskelijoiden sekä vaihto-opiskelijoiden vertaisohjaajana. Kv-tuutorointi suoritetaan englanniksi.

Mikäli tuutorointi taas on jo tuttu juttu josta et vielä halua luopua, hae kokemustuutoriksi. Kokemustuutorina voit jatkaa tuutorointiasi vaikka opintojen loppuun asti!

Lisätietoa tuutoroinnista ja hakemisesta löydät verkkosivujemme osiosta Tuutorointi (osoitteesta osakoweb.fi/tuutorointi).

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

SAMOKin Vuoden Opettaja -äänestys on käynnisstä!

Oamkilainen – tunnetko opettajan, jonka tunneilla hyödynnetään monipuolisia työskentelymenetelmiä? Tai onko opettajasi erityisesti onnistunut hybridiopetuksessa? Onko lehtorisi antanut sinulle tukea koko opintojakson ajan, jotta voit parhaiten menestyä opinnoissasi? Onko juuri

Lue kirjoitus

UniMoven ilmaiset liikuntaneuvonnat starttaavat

Tuntuuko liikunnan aloittaminen vaikealta, mutta kaipaisit lisää liikettä arkeesi? Korkeakouluopiskelijoille ja korkeakoulujen henkilökunnalle liikuntapalveluita tarjoava UniMove lisää palveluihinsa tänä keväänä myös liikuntaneuvonnat, joiden avulla sinäkin voit lisätä hyvinvointia arkeesi helpommin!

Lue kirjoitus

Ystäväperhehaku vuodelle 2023 on nyt auki!

Oululainen tai lähitienoolla asuva – kaipaatko elämääsi enemmän eksotiikkaa, mutta et tahtoisi lähteä sen perässä ihan kaukomaille saakka? Hae mukaan kansainvälisten opiskelijoiden ystäväperhetoimintaan ja nauti kansainvälisyydestä ja uusista ystävistä koti-Oulusta

Lue kirjoitus

Hyvinvointiviikko valtaa Oulun korkeakoulut ensi viikolla

Hyvinvointiviikko on täällä jälleen – ja tällä kertaa kenties suurempana kuin koskaan aiemmin! Niin opiskelijoiden kuin henkilökunnankin hyvinvointia tukeva Hyvinvointiviikko järjestetään viikolla 47 Linnanmaan ja Kontinkankaan kampuksilla. Pääjärjestäjinä toimivat hyvinvointihanke

Lue kirjoitus