Päiväys

Tuutorihaku lukukaudelle 2023-2024 on nyt auki!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Haluatko olla mukana tekemässä uusien opiskelijoiden vuodesta ikimuistoista? Tahdotko tehdä vaihtareille Oulua tutummaksi? Vai oletko kenties jo aivan ässä tuutorikonkari, ja tahdot jatkaa samojen seikkailujen parissa?

Hae tuutoriksi nyt – haku lukuvuodelle 2023–2024 on auki 13.2.-5.3.2023!

Opiskelijatuutorointi on osa Oamkin opintojen ohjausta, ja sen koordinoinnista vastaa OSAKO. Tuutorina pääset muun muassa perehdyttämään ja ryhmäyttämään uusia opiskelijoita orientaatioviikolla, ja kuljet heidän rinnallaan aina ensimmäisen opiskeluvuoden loppuun saakka. Samalla verkostoidut, pidät hauskaa ja saat taatusti uusia, ikimuistoisia kokemuksia. Toimit tuutorina omien kokemuksiesi tuoman osaamisen perusteella, eikä sinun tarvitse olla tietynlainen persoona – riittää, että olet motivoitunut auttamaan ja tukemaan uusia opiskelijoita parhaasi mukaan.

Voit hakea myös esimerkiksi kansainväliseksi eli kv-tuutoriksi, jolloin toimit englanninkielisten tutkinto-opiskelijoiden sekä vaihto-opiskelijoiden vertaisohjaajana. Kv-tuutorointi suoritetaan englanniksi.

Mikäli tuutorointi taas on jo tuttu juttu josta et vielä halua luopua, hae kokemustuutoriksi. Kokemustuutorina voit jatkaa tuutorointiasi vaikka opintojen loppuun asti!

Lisätietoa tuutoroinnista ja hakemisesta löydät verkkosivujemme osiosta Tuutorointi (osoitteesta osakoweb.fi/tuutorointi).

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

VAPPUVIIKKO 2024

Onko kansa valmis? OSAKOn, Oamkin opiskelijajärjestöjen ja O’Diakon yhdessä puuhaama vappu tulee jälleen, ja se on oleva tänäkin vuonna L-E-G-E-N-D-A-A-R-I-N-E-N! Tänä vuonna juhlia todellakin piisaa, sillä pöhinä päräytetään käyntiin maanantaina

Lue kirjoitus

Opiskelijoiden mielenterveysviikko 2024

Opiskelijoiden mielenterveysviikko on Nyyti Ry:n koordinoima, opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä valtakunnallinen kampanjaviikko, joka järjestetään ympäri Suomen viikolla 15 eli 8.-14.4. Kampanjaviikon teemana on tänä vuonna yhdenvertaisuus ja sosiaalinen saavutettavuus. Lisätietoa mielenterveysviikosta

Lue kirjoitus