Päiväys

Vaalikuulutus: osakon edustajistovaalit 2021

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKOn vaalilautakunta kuuluttaa EDUSTAJISTOVAALEISTA.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKOn vaalilautakunta kuuluttaa EDUSTAJISTOVAALEISTA.

Edustajistovaalissa valitaan opiskelijakunta OSAKOn edustajistoon 25 edustajaa ja 25 varajäsentä. Edustajistovaali järjestetään sähköisesti 27.10.–3.11.2021. Äänestää voivat kaikki OSAKOn jäsenet. Äänioikeutetuille lähetetään jäseneksi liittymisen yhteydessä Kide.app -verkkokauppaan ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen linkki verkkosivulle, jolla he voivat käyttää äänioikeuttaan.

Ehdokasasettelu alkaa tiistaina 21.9.2021. Kuka tahansa OSAKOn jäsen voi asettua ehdolle edustajistoon. Ehdokasilmoituslomake ja muut lomakkeet ovat tulostettavissa OSAKOn nettisivuilta tai niitä voi käydä hakemassa opiskelijakunnan toimistolta toimiston aukioloaikoina. Ehdokasasetteluasiakirjat sekä vaaliliiton ja vaalirenkaan perustamisasiakirjat on jätettävä OSAKOn toimistolle 6.10.2021 klo 16.00 mennessä. Myös postitse toimitetut asiakirjat tulee olla perillä kyseisenä ajankohtajana.

Kun asetut ehdolle, voit liittyä jo olemassa olevaan vaaliliittoon tai olla ehdolla sitoutumattomana ehdokkaana. Voit myös perustaa vaaliliiton. Ehdokas voi toimia vain yhdessä vaaliliitossa. Kun ehdokas tulee valituksi, vaaliliitosta tulee hänen edustajistoryhmänsä. Lue lisää edustajistoryhmistä ja ehdolle asettumisesta sivuiltammeVaalit – OSAKO (osakoweb.fi).

Virallisen vaalikuulutuksen ja lisätietoja edustajistosta, OSAKOn säännöistä ja vaaleista löydät materiaalipankista. Pääset materiaalipankkiin täältä: http://osakoweb.fi/materiaalipankki. Löydät kaikki tarvittavat ja ajankohtaiset tiedostot seuraavasti: Materiaalipankki > Vaalit ja opiskelijaedustajapaikat > Edustajistovaalit > Edustajistovaalit 2021.

Edustajisto eli edari lyhyesti:

  • 25-henkinen ryhmä opiskelijoita
  • päättää OSAKOn toiminnasta ja sen linjoista
  • jäsenmaksut, toimintasuunnitelma, talous…
  • hallitus ja työntekijät sekä heidän toimintansa
  • nimeää opiskelijaedustajat Oamkin hallintoon
  • kokoustaa noin 510 kertaa vuodessa

Kyseessä on siis merkittävä pesti, joka ei kuitenkaan vaadi mielettömiä tuntimääriä.

Edarissa vaikutat oikeasti!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

SAMOKin Vuoden Opettaja -äänestys on käynnisstä!

Oamkilainen – tunnetko opettajan, jonka tunneilla hyödynnetään monipuolisia työskentelymenetelmiä? Tai onko opettajasi erityisesti onnistunut hybridiopetuksessa? Onko lehtorisi antanut sinulle tukea koko opintojakson ajan, jotta voit parhaiten menestyä opinnoissasi? Onko juuri

Lue kirjoitus

UniMoven ilmaiset liikuntaneuvonnat starttaavat

Tuntuuko liikunnan aloittaminen vaikealta, mutta kaipaisit lisää liikettä arkeesi? Korkeakouluopiskelijoille ja korkeakoulujen henkilökunnalle liikuntapalveluita tarjoava UniMove lisää palveluihinsa tänä keväänä myös liikuntaneuvonnat, joiden avulla sinäkin voit lisätä hyvinvointia arkeesi helpommin!

Lue kirjoitus

Ystäväperhehaku vuodelle 2023 on nyt auki!

Oululainen tai lähitienoolla asuva – kaipaatko elämääsi enemmän eksotiikkaa, mutta et tahtoisi lähteä sen perässä ihan kaukomaille saakka? Hae mukaan kansainvälisten opiskelijoiden ystäväperhetoimintaan ja nauti kansainvälisyydestä ja uusista ystävistä koti-Oulusta

Lue kirjoitus

Hyvinvointiviikko valtaa Oulun korkeakoulut ensi viikolla

Hyvinvointiviikko on täällä jälleen – ja tällä kertaa kenties suurempana kuin koskaan aiemmin! Niin opiskelijoiden kuin henkilökunnankin hyvinvointia tukeva Hyvinvointiviikko järjestetään viikolla 47 Linnanmaan ja Kontinkankaan kampuksilla. Pääjärjestäjinä toimivat hyvinvointihanke

Lue kirjoitus