Päiväys

Vaalikuulutus: osakon edustajistovaalit 2021

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKOn vaalilautakunta kuuluttaa EDUSTAJISTOVAALEISTA.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKOn vaalilautakunta kuuluttaa EDUSTAJISTOVAALEISTA.

Edustajistovaalissa valitaan opiskelijakunta OSAKOn edustajistoon 25 edustajaa ja 25 varajäsentä. Edustajistovaali järjestetään sähköisesti 27.10.–3.11.2021. Äänestää voivat kaikki OSAKOn jäsenet. Äänioikeutetuille lähetetään jäseneksi liittymisen yhteydessä Kide.app -verkkokauppaan ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen linkki verkkosivulle, jolla he voivat käyttää äänioikeuttaan.

Ehdokasasettelu alkaa tiistaina 21.9.2021. Kuka tahansa OSAKOn jäsen voi asettua ehdolle edustajistoon. Ehdokasilmoituslomake ja muut lomakkeet ovat tulostettavissa OSAKOn nettisivuilta tai niitä voi käydä hakemassa opiskelijakunnan toimistolta toimiston aukioloaikoina. Ehdokasasetteluasiakirjat sekä vaaliliiton ja vaalirenkaan perustamisasiakirjat on jätettävä OSAKOn toimistolle 6.10.2021 klo 16.00 mennessä. Myös postitse toimitetut asiakirjat tulee olla perillä kyseisenä ajankohtajana.

Kun asetut ehdolle, voit liittyä jo olemassa olevaan vaaliliittoon tai olla ehdolla sitoutumattomana ehdokkaana. Voit myös perustaa vaaliliiton. Ehdokas voi toimia vain yhdessä vaaliliitossa. Kun ehdokas tulee valituksi, vaaliliitosta tulee hänen edustajistoryhmänsä. Lue lisää edustajistoryhmistä ja ehdolle asettumisesta sivuiltammeVaalit – OSAKO (osakoweb.fi).

Virallisen vaalikuulutuksen ja lisätietoja edustajistosta, OSAKOn säännöistä ja vaaleista löydät materiaalipankista. Pääset materiaalipankkiin täältä: http://osakoweb.fi/materiaalipankki. Löydät kaikki tarvittavat ja ajankohtaiset tiedostot seuraavasti: Materiaalipankki > Vaalit ja opiskelijaedustajapaikat > Edustajistovaalit > Edustajistovaalit 2021.

Edustajisto eli edari lyhyesti:

  • 25-henkinen ryhmä opiskelijoita
  • päättää OSAKOn toiminnasta ja sen linjoista
  • jäsenmaksut, toimintasuunnitelma, talous…
  • hallitus ja työntekijät sekä heidän toimintansa
  • nimeää opiskelijaedustajat Oamkin hallintoon
  • kokoustaa noin 510 kertaa vuodessa

Kyseessä on siis merkittävä pesti, joka ei kuitenkaan vaadi mielettömiä tuntimääriä.

Edarissa vaikutat oikeasti!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Vaalikuulutus: OSAKOn edustajistovaalit 2023

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan vaalilautakunta kuuluttaa EDUSTAJISTOVAALISTA. Edustajistovaaleissa valitaan opiskelijakunta OSAKOn edustajistoon 15–20 edustajaa sekä enintään saman verran varajäseniä. Vaalikelpoisia ovat kaikki jäsenmaksun suorittaneet OSAKOn jäsenet. Edustajistovaali järjestetään 1.11.2023 klo 12:00-8.11.2023

Lue kirjoitus

Mielenterveystukea on saatavilla kesälläkin

Paha olo tai muutokset mielenterveydessä eivät tullessaan katso aikaa eivätkä paikkaa, ja siksi haluamme muistuttaa, että apua ja tukea on saatavilla kesälläkin. Alta löydät esimerkkejä etenkin Oulun alueella vaikuttavista tahoista,

Lue kirjoitus