Päiväys

Vaalikuulutus: OSAKOn edustajistovaalit 2022

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan vaalilautakunta kuuluttaa EDUSTAJISTOVAALISTA.

Edustajistovaaleissa valitaan opiskelijakunta OSAKOn edustajistoon 15–20 edustajaa, sekä enintään saman verran varajäseniä. Vaalikelpoisia ovat kaikki jäsenmaksun suorittaneet OSAKOn jäsenet. Edustajistovaali järjestetään 2.11.2022 klo 12:00-9.11.2022 klo 12:00. Äänestää voivat kaikki OSAKOn jäsenet. Vaali järjestetään sähköisesti internetissä. Äänioikeutetuille lähetetään jäseneksi liittymisen yhteydessä Kide.app -verkkokauppaan ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen linkki verkkosivulle, jolla he voivat käyttää äänioikeuttaan.

Ehdokasasettelu alkaa keskiviikkona 28.9.2021. Kuka tahansa OSAKOn jäsen voi asettua ehdolle edustajistoon. Ehdokasilmoituslomake ja muut lomakkeet ovat tulostettavissa OSAKOn nettisivuilta tai niitä voi käydä hakemassa opiskelijakunnan toimistolta toimiston aukioloaikoina. Ehdokasasetteluasiakirjat sekä vaaliliiton ja vaalirenkaan perustamisasiakirjat on jätettävä OSAKOn toimistolle 12.10.2022 klo 16:00 mennessä. Myös postitse toimitetut asiakirjat tulee olla perillä kyseisenä ajankohtajana.

Kun asetut ehdolle, voit liittyä jo olemassa olevaan vaaliliittoon tai olla ehdolla sitoutumattomana ehdokkaana. Voit myös perustaa vaaliliiton. Ehdokas voi toimia vain yhdessä vaaliliitossa. Kun ehdokas tulee valituksi, vaaliliitosta tulee hänen edustajistoryhmänsä. Lue lisää edustajistoryhmistä ja ehdolle asettumisesta sivuiltamme: Vaalit – OSAKO (osakoweb.fi).

Virallisen vaalikuulutuksen ja lisätietoja edustajistosta, OSAKOn säännöistä ja vaaleista löydät materiaalipankista. Pääset materiaalipankkin täältä: http:/osakoweb.fi/materiaalipankki. Löydät kaikki tarvittavat ja ajankohtaiset tiedostot seuraavasti: Materiaalipankki > Vaalit ja opiskelijaedustajapaikat > Edustajistovaalit > Edustajistovaalit 2022.

Edustajisto eli edari lyhyesti:

  • 25-henkinen ryhmä opiskelijoita
  • päättää OSAKOn toiminnasta ja sen linjoista
  • jäsenmaksut, toimintasuunnitelma talous…
  • hallitus ja työntekijät sekä heidän toimintansa
  • nimeää opiskelijaedustajat Oamkin hallintoon
  • kokoustaa noin 5-10 kertaa vuodessa

Kyseessä on siis merkittävä pesti, joka ei kuitenkaan vaadi mielettömiä tuntimääriä.

Edarissa vaikutat oikeasti!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

VAPPUVIIKKO 2024

Onko kansa valmis? OSAKOn, Oamkin opiskelijajärjestöjen ja O’Diakon yhdessä puuhaama vappu tulee jälleen, ja se on oleva tänäkin vuonna L-E-G-E-N-D-A-A-R-I-N-E-N! Tänä vuonna juhlia todellakin piisaa, sillä pöhinä päräytetään käyntiin maanantaina

Lue kirjoitus

Opiskelijoiden mielenterveysviikko 2024

Opiskelijoiden mielenterveysviikko on Nyyti Ry:n koordinoima, opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä valtakunnallinen kampanjaviikko, joka järjestetään ympäri Suomen viikolla 15 eli 8.-14.4. Kampanjaviikon teemana on tänä vuonna yhdenvertaisuus ja sosiaalinen saavutettavuus. Lisätietoa mielenterveysviikosta

Lue kirjoitus