Päiväys

Vaihtoon lähdössä? Hae OSAKOn Going Abroad -apurahaa 17.11.-1.12. välisenä aikana!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

OSAKO jakaa kahdesti vuodessa Going Abroad -apurahaa ulkomaan vaihtoon tai harjoitteluun lähtevälle opiskelijalle. Syksyn 2023 apurahan hakuaika on 17.11.-1.12.

Apurahaa voi hakea, jos on OSAKOn jäsen. Apurahan suuruus on 200 euroa, ja sen vastineeksi saaja tuottaa vaihdostaan vaihtomyönteistä sisältöä OSAKOn käyttöön.

Sisältö voi olla esimerkiksi Instagram- kuvia tai reelsejä, vlogeja taikka tekstejä, apurahan saajan mieltymysten mukaan. Tärkeintä on, että sisältö rohkaisee muitakin lähtemään maailmalle. Sisältö, sen määrä ja muoto sekä julkaisuajankohta päätetään OSAKOn asiantuntijan ja apurahan saajan yhteisessä palaverissa ennen sisällöntuotannon aloittamista.

Apurahan hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi OSAKOn viestinnän ja kansainvälisten asioiden asiantuntija Jennikalle osoitteeseen jennika.karppinen@oamk.fi viimeistään perjantaina 1.12.2023. Otsikoithan sähköpostisi nimellä Going Abroad -apurahahakemus.

Hakemuksesta tulee ilmetä seuraavat asiat:

– Nimi, yhteystiedot ja tutkinto-ohjelma
– Minne ja milloin olet lähdössä vaihtoon/harjoitteluun? Mitä teet vaihtosi aikana?
– Mitä odotat opiskelu-/harjoitteluvaihdolta? Mitkä ovat tavoitteesi?
– Millä tavoin olisit valmis auttamaan OSAKOa vaihtomahdollisuuksien markkinoinnissa?
– Mahdollinen olemassa oleva blogi, Instagram-tili, muu sosiaalisen median profiili tai muu työnäyte kirjallisessa ja/tai visuaalisessa muodossa (vaihtomarkkinoinnin kannalta profiilin kannattaa olla julkinen)

Lue lisää apurahasta ja tarkista hakukelpoisuutesi osoitteessa Palvelut – OSAKO (osakoweb.fi).
OSAKOn tarkemmat yhteystiedot löydät täältä.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Hyvinvointiviikkoa vietetään jälleen 20.-24.11.

OSAKOn, OYYn, Oulun ammattikorkeakoulun sekä Oulun yliopiston yhteinen Hyvinvointiviikko saapuu jälleen piristämään harmaata marraskuuta 20.-24.11.2023! Nimensä mukaisesti viikko on omistettu erilaisille hyvinvointiaiheisille tapahtumille ja aktiviteeteille, joita tullaan kokemaan niin Linnanmaan

Lue kirjoitus