Päiväys

Vaihtoon lähdössä? Hae OSAKOn Going Abroad -apurahaa 17.11.-1.12. välisenä aikana!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

OSAKO jakaa kahdesti vuodessa Going Abroad -apurahaa ulkomaan vaihtoon tai harjoitteluun lähtevälle opiskelijalle. Syksyn 2023 apurahan hakuaika on 17.11.-1.12.

Apurahaa voi hakea, jos on OSAKOn jäsen. Apurahan suuruus on 200 euroa, ja sen vastineeksi saaja tuottaa vaihdostaan vaihtomyönteistä sisältöä OSAKOn käyttöön.

Sisältö voi olla esimerkiksi Instagram- kuvia tai reelsejä, vlogeja taikka tekstejä, apurahan saajan mieltymysten mukaan. Tärkeintä on, että sisältö rohkaisee muitakin lähtemään maailmalle. Sisältö, sen määrä ja muoto sekä julkaisuajankohta päätetään OSAKOn asiantuntijan ja apurahan saajan yhteisessä palaverissa ennen sisällöntuotannon aloittamista.

Apurahan hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi OSAKOn viestinnän ja kansainvälisten asioiden asiantuntija Jennikalle osoitteeseen jennika.karppinen@oamk.fi viimeistään perjantaina 1.12.2023. Otsikoithan sähköpostisi nimellä Going Abroad -apurahahakemus.

Hakemuksesta tulee ilmetä seuraavat asiat:

– Nimi, yhteystiedot ja tutkinto-ohjelma
– Minne ja milloin olet lähdössä vaihtoon/harjoitteluun? Mitä teet vaihtosi aikana?
– Mitä odotat opiskelu-/harjoitteluvaihdolta? Mitkä ovat tavoitteesi?
– Millä tavoin olisit valmis auttamaan OSAKOa vaihtomahdollisuuksien markkinoinnissa?
– Mahdollinen olemassa oleva blogi, Instagram-tili, muu sosiaalisen median profiili tai muu työnäyte kirjallisessa ja/tai visuaalisessa muodossa (vaihtomarkkinoinnin kannalta profiilin kannattaa olla julkinen)

Lue lisää apurahasta ja tarkista hakukelpoisuutesi osoitteessa Palvelut – OSAKO (osakoweb.fi).
OSAKOn tarkemmat yhteystiedot löydät täältä.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

VAPPUVIIKKO 2024

Onko kansa valmis? OSAKOn, Oamkin opiskelijajärjestöjen ja O’Diakon yhdessä puuhaama vappu tulee jälleen, ja se on oleva tänäkin vuonna L-E-G-E-N-D-A-A-R-I-N-E-N! Tänä vuonna juhlia todellakin piisaa, sillä pöhinä päräytetään käyntiin maanantaina

Lue kirjoitus

Opiskelijoiden mielenterveysviikko 2024

Opiskelijoiden mielenterveysviikko on Nyyti Ry:n koordinoima, opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä valtakunnallinen kampanjaviikko, joka järjestetään ympäri Suomen viikolla 15 eli 8.-14.4. Kampanjaviikon teemana on tänä vuonna yhdenvertaisuus ja sosiaalinen saavutettavuus. Lisätietoa mielenterveysviikosta

Lue kirjoitus