Päiväys

Vaikuta koulutukseesi! Oamkin opiskelijakysely avoinna 30.1.-12.1.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Opiskelija! Miten opiskelusi sujuu? Saatko apua, jos opintojesi etenemisessä on ongelmia? Vastaavatko opintojesi sisällöt työelämän tarpeita?


Oamkin vuosittainen opiskelijakysely järjestetään 30.1.–12.2. Kyselyssä pääset antamaan palautetta koulutuksestasi. Mikä toimii hyvin, mikä taas kaipaa kehittämistä? Voit arvioida asioita sekä valitsemalla valmiin vaihtoehdon että antamalla palautetta avoimiin kysymyksiin. Vastaaminen kestää noin 10 minuuttia. Pääset vastaamaan kyselyyn Oivan tai Tuudon kautta.


Antamasi palaute on arvokasta. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja anonyymisti. Kaikki annetut palautteet käydään läpi tutkinto-ohjelmittain kevään aikana, minkä lisäksi Oamk-tasoista koostetta käsitellään johdossa. Kyselyn tuloksia käytetään ammattikorkeakoulussa koulutuksen kehittämiseen.


Voit halutessasi osallistua myös arvontaan. Siihen kysytään yhteystietoja kyselyn päätyttyä erillisellä lomakkeella. Ennen tätä avautuu yhteystietolomakkeen kielivalinta. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kymmenen 50 euron arvoista GoGift-lahjakorttia!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Työn Taitajat etsii työharjoittelijaa syksylle 2024

Työharjoittelijaksi Suomen vaikuttavimpaan yritys-oppilaitosohjelmaan Työn Taitajiin? Työn Taitajat etsii työharjoittelijaa syksyksi 2024. Työharjoittelija tulee Oulun kaupungille sekä BusinessOulun että sivistys- ja kulttuuripalveluiden palvelukseen. Työn Taitajat on BusinessOulun ja Sivistys- ja

Lue kirjoitus

OSAKOn palveluiden kesäaukioloajat 2024

Muutaman viikon päästä kalenteri kiepsahtaa jo kesäkuun puolelle, ja se tarkoittaa myös meillä OSAKOlla palveluiden siirtymistä kesäaukioloaikoihin. Tästä jutusta löydät kesän aukioloaikamme näppärästi – tervetuloa asioimaan tai vaikka ihan vain

Lue kirjoitus