Päiväys

Vaikuta koulutukseesi! Oamkin opiskelijakysely avoinna 30.1.-12.1.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Opiskelija! Miten opiskelusi sujuu? Saatko apua, jos opintojesi etenemisessä on ongelmia? Vastaavatko opintojesi sisällöt työelämän tarpeita?


Oamkin vuosittainen opiskelijakysely järjestetään 30.1.–12.2. Kyselyssä pääset antamaan palautetta koulutuksestasi. Mikä toimii hyvin, mikä taas kaipaa kehittämistä? Voit arvioida asioita sekä valitsemalla valmiin vaihtoehdon että antamalla palautetta avoimiin kysymyksiin. Vastaaminen kestää noin 10 minuuttia. Pääset vastaamaan kyselyyn Oivan tai Tuudon kautta.


Antamasi palaute on arvokasta. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja anonyymisti. Kaikki annetut palautteet käydään läpi tutkinto-ohjelmittain kevään aikana, minkä lisäksi Oamk-tasoista koostetta käsitellään johdossa. Kyselyn tuloksia käytetään ammattikorkeakoulussa koulutuksen kehittämiseen.


Voit halutessasi osallistua myös arvontaan. Siihen kysytään yhteystietoja kyselyn päätyttyä erillisellä lomakkeella. Ennen tätä avautuu yhteystietolomakkeen kielivalinta. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kymmenen 50 euron arvoista GoGift-lahjakorttia!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

SAMOKin Vuoden Opettaja -äänestys on käynnisstä!

Oamkilainen – tunnetko opettajan, jonka tunneilla hyödynnetään monipuolisia työskentelymenetelmiä? Tai onko opettajasi erityisesti onnistunut hybridiopetuksessa? Onko lehtorisi antanut sinulle tukea koko opintojakson ajan, jotta voit parhaiten menestyä opinnoissasi? Onko juuri

Lue kirjoitus

UniMoven ilmaiset liikuntaneuvonnat starttaavat

Tuntuuko liikunnan aloittaminen vaikealta, mutta kaipaisit lisää liikettä arkeesi? Korkeakouluopiskelijoille ja korkeakoulujen henkilökunnalle liikuntapalveluita tarjoava UniMove lisää palveluihinsa tänä keväänä myös liikuntaneuvonnat, joiden avulla sinäkin voit lisätä hyvinvointia arkeesi helpommin!

Lue kirjoitus

Ystäväperhehaku vuodelle 2023 on nyt auki!

Oululainen tai lähitienoolla asuva – kaipaatko elämääsi enemmän eksotiikkaa, mutta et tahtoisi lähteä sen perässä ihan kaukomaille saakka? Hae mukaan kansainvälisten opiskelijoiden ystäväperhetoimintaan ja nauti kansainvälisyydestä ja uusista ystävistä koti-Oulusta

Lue kirjoitus

Hyvinvointiviikko valtaa Oulun korkeakoulut ensi viikolla

Hyvinvointiviikko on täällä jälleen – ja tällä kertaa kenties suurempana kuin koskaan aiemmin! Niin opiskelijoiden kuin henkilökunnankin hyvinvointia tukeva Hyvinvointiviikko järjestetään viikolla 47 Linnanmaan ja Kontinkankaan kampuksilla. Pääjärjestäjinä toimivat hyvinvointihanke

Lue kirjoitus