Päiväys

Vuoden Opettaja 2023 & Vuoden Opiskelija 2023 -äänestys on nyt käynnissä!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Hyvät Oamkin opiskelijat ja henkilöstön jäsenet – on jälleen aika antaa tunnustusta vuoden opettajalle ja opiskelijalle! Esityksen palkinnon saajasta voi tehdä kuka tahansa Oamkin opiskelija tai henkilökunnan edustaja. Esityksen tekijä voi olla joko yksittäinen henkilö tai ryhmä, kuten esimerkiksi koulutusalajärjestö. Esitykset tulee lähettää alhaalta löytyvän linkin kautta 10.5.2023 mennessä. OSAKOn hallitus valitsee tittelien saajat ehdotusten perusteella, ja voittaja julkistetaan syksyllä lukuvuoden avajaisten yhteydessä.

Valintakriteerit

Vuoden opettajalta löytyy osaamista esimerkiksi seuraavissa:

Ammattitaitoisuus ja pedagoginen osaaminen
Opetuksen kehittämiseen liittyvät ansiot (esim. opetusmetodien ja -materiaalien kehittäminen)
Osaamisen laaja-alaisuus
Työelämälähtöisyys
Ohjaukselliset ansiot (esim. opettajatuutoritoiminta, HOPS-ohjaus, opinto-ohjaus, opinnäytetöiden ohjaus)
Hyvät vuorovaikutustaidot & positiivinen asenne

Vuoden opiskelijalta puolestaan toivotaan mm. positiivista otetta koulunkäyntiin. Hän osallistuu aktiivisesti koulutusta kehittävään toimintaan, tsemppaa tovereitaan, verkostoituu ahkerasti ja vaikuttaa omalla toiminnallaan positiivisesti tutkinto-ohjelmansa sekä koko ammattikorkeakoulun ilmapiiriin.

Jos mielessäsi on kuvauksiin sopivat henkilöt, jätä ehdotuksesi tästä ja osallistu samalla Sluupin haalarimerkkipaketin arvontaan!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

VAPPUVIIKKO 2024

Onko kansa valmis? OSAKOn, Oamkin opiskelijajärjestöjen ja O’Diakon yhdessä puuhaama vappu tulee jälleen, ja se on oleva tänäkin vuonna L-E-G-E-N-D-A-A-R-I-N-E-N! Tänä vuonna juhlia todellakin piisaa, sillä pöhinä päräytetään käyntiin maanantaina

Lue kirjoitus

Opiskelijoiden mielenterveysviikko 2024

Opiskelijoiden mielenterveysviikko on Nyyti Ry:n koordinoima, opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä valtakunnallinen kampanjaviikko, joka järjestetään ympäri Suomen viikolla 15 eli 8.-14.4. Kampanjaviikon teemana on tänä vuonna yhdenvertaisuus ja sosiaalinen saavutettavuus. Lisätietoa mielenterveysviikosta

Lue kirjoitus