Päiväys

YTHS – siis mikä? Hyödyllistä tietoa opiskelijaterveydenhoidosta

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Uusi opiskelija, tiedätkö jo, mikä on YTHS? Jos et, ei hätää: tässä sinulle valaiseva kirje suoraan kyseiseltä taholta itsestään!

”Lämpimät onnittelut opiskelupaikasta! Olemme YTHS:llä terveytesi ja hyvinvointisi tukena koko opintojesi ajan. Tarjoamme yleis- ja mielenterveyden ja suunterveyden palveluja sekä edistämme opiskeluyhteisösi hyvinvointia.

Voit käyttää YTHS:n palveluja, kun suoritat tutkintoa suomalaisessa korkeakoulussa ja olet ilmoittautunut lukukaudelle läsnä olevaksi.

Tutustu palveluihimme osoitteessa yths.fi. Löydät verkkosivuiltamme myös asiointiohjeet, uutisia, Terveystietopankin ja palvelupisteesi ajankohtaiset tiedot. Sinun kannattaa myös ottaa Instagram-kanavamme @yths_fshs seurantaasi.

Self on opiskelijan oma verkkopalvelu YTHS:llä asiointiin. Sen kautta voit muun muassa hallinnoida ajanvarauksia, keskustella chatissä tai saapua etävastaanotolle. Ota verkkopalvelu käyttöösi heti opintojesi alussa!

Oma-aloitteisesti Kelalle maksettava korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksu kattaa opiskelijalle kaikki YTHS:n palvelut. Huomioithan, että osalla kansainvälisistä tutkinto-opiskelijoista maksua koskeva ohje on poikkeava. Tarkista aina ajantasainen ohje Kelan sivuilta. Vastaanotoista emme YTHS:llä peri maksua. Muistathan tarvittaessa siirtää tai perua aikasi viimeistään 24 tuntia ennen vastaanottoa, niin vältyt käyttämättä jääneen vastaanoton maksulta.

Digitaalinen YTHS Ravitsemus -palvelu tuo ulottuvillesi valmennuksia, podcasteja, artikkeleita ja muuta monipuolista sisältöä ajasta ja paikasta riippumatta. Voit ladata YTHS Ravitsemuksen mobiililaitteeseesi Self-verkkopalvelun kautta.

Ensimmäisen vuoden opiskelijoiden terveystarkastus käynnistyy TerveysStartti-kyselyllä. Kysely avautuu vastattavaksesi Self-verkkopalvelussa ensimmäisen lukuvuoden kuluessa. Vastattuasi TerveysStarttiin saat palautteen terveydentilastasi ja tarvittaessa ohjauksen palveluihimme.

Hyödyllisiä osoitteita:

yths.fi/ajanvaraus
yths.fi/palvelupisteet
yths.fi/ajankohtaista
yths.fi/self-info
yths.fi/terveystieto
kela.fi/terveydenhoitomaksu
yths.fi/maksut
yths.fi/ravitsemus
yths.fi/terveysstartti

Kaikkea hyvää ensimmäisen lukuvuoden alkuun!”

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

OSAKOn jäsenenä pääset nyt leffaan kympillä!

OSAKOn jäsenet voivat tästedes shoppailla Sluupista itselleen leffalippuja elokuvateatteri Stariin huikean huokealla kymmenen euron kappalehinnalla. Lippuja myydään Sluupin aukioloaikoina ja ne käyvät mihin tahansa Starin elokuvanäytökseen. Voit ostaa etuhintaisen lipun,

Lue kirjoitus