Päiväys

YTHS – siis mikä? Hyödyllistä tietoa opiskelijaterveydenhoidosta

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Uusi opiskelija, tiedätkö jo, mikä on YTHS? Jos et, ei hätää: tässä sinulle valaiseva kirje suoraan kyseiseltä taholta itsestään!

”Lämpimät onnittelut opiskelupaikasta! Olemme YTHS:llä terveytesi ja hyvinvointisi tukena koko opintojesi ajan. Tarjoamme yleis- ja mielenterveyden ja suunterveyden palveluja sekä edistämme opiskeluyhteisösi hyvinvointia.

Voit käyttää YTHS:n palveluja, kun suoritat tutkintoa suomalaisessa korkeakoulussa ja olet ilmoittautunut lukukaudelle läsnä olevaksi.

Tutustu palveluihimme osoitteessa yths.fi. Löydät verkkosivuiltamme myös asiointiohjeet, uutisia, Terveystietopankin ja palvelupisteesi ajankohtaiset tiedot. Sinun kannattaa myös ottaa Instagram-kanavamme @yths_fshs seurantaasi.

Self on opiskelijan oma verkkopalvelu YTHS:llä asiointiin. Sen kautta voit muun muassa hallinnoida ajanvarauksia, keskustella chatissä tai saapua etävastaanotolle. Ota verkkopalvelu käyttöösi heti opintojesi alussa!

Oma-aloitteisesti Kelalle maksettava korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksu kattaa opiskelijalle kaikki YTHS:n palvelut. Huomioithan, että osalla kansainvälisistä tutkinto-opiskelijoista maksua koskeva ohje on poikkeava. Tarkista aina ajantasainen ohje Kelan sivuilta. Vastaanotoista emme YTHS:llä peri maksua. Muistathan tarvittaessa siirtää tai perua aikasi viimeistään 24 tuntia ennen vastaanottoa, niin vältyt käyttämättä jääneen vastaanoton maksulta.

Digitaalinen YTHS Ravitsemus -palvelu tuo ulottuvillesi valmennuksia, podcasteja, artikkeleita ja muuta monipuolista sisältöä ajasta ja paikasta riippumatta. Voit ladata YTHS Ravitsemuksen mobiililaitteeseesi Self-verkkopalvelun kautta.

Ensimmäisen vuoden opiskelijoiden terveystarkastus käynnistyy TerveysStartti-kyselyllä. Kysely avautuu vastattavaksesi Self-verkkopalvelussa ensimmäisen lukuvuoden kuluessa. Vastattuasi TerveysStarttiin saat palautteen terveydentilastasi ja tarvittaessa ohjauksen palveluihimme.

Hyödyllisiä osoitteita:

yths.fi/ajanvaraus
yths.fi/palvelupisteet
yths.fi/ajankohtaista
yths.fi/self-info
yths.fi/terveystieto
kela.fi/terveydenhoitomaksu
yths.fi/maksut
yths.fi/ravitsemus
yths.fi/terveysstartti

Kaikkea hyvää ensimmäisen lukuvuoden alkuun!”

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Työn Taitajat etsii työharjoittelijaa syksylle 2024

Työharjoittelijaksi Suomen vaikuttavimpaan yritys-oppilaitosohjelmaan Työn Taitajiin? Työn Taitajat etsii työharjoittelijaa syksyksi 2024. Työharjoittelija tulee Oulun kaupungille sekä BusinessOulun että sivistys- ja kulttuuripalveluiden palvelukseen. Työn Taitajat on BusinessOulun ja Sivistys- ja

Lue kirjoitus

OSAKOn palveluiden kesäaukioloajat 2024

Muutaman viikon päästä kalenteri kiepsahtaa jo kesäkuun puolelle, ja se tarkoittaa myös meillä OSAKOlla palveluiden siirtymistä kesäaukioloaikoihin. Tästä jutusta löydät kesän aukioloaikamme näppärästi – tervetuloa asioimaan tai vaikka ihan vain

Lue kirjoitus