Päiväys

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Walk in CV-kuvausta Linnanmaan kampuksella

05.04.2022 @ 11:00 - 14:00

Haetko töitä? Päivitätkö LinkedIn-profiiliasi? Onko CV-kuvasi vanha, epäimarteleva tai huonolaatuinen?

Ei huolta, OSAKO järjestää walk in -kuvausta kaikille jäsenille Linnanmaan ja Kontinkankaan kampuksilla.

Tarkat luokkatilat kuvauksella päivitetään tänne myöhemmin.

Tervetuloa!

Huom! Kaikkien kuvattavien kuvat julkaistaan yksityiseen verkkokansioon, josta jokainen hakee oman kuvansa. Kuvaa ottaessasi siis suostut siihen, että muutkin kuvattavana olleet voivat nähdä kuvasi.

Details

Date:
05.04.2022
Aika:
11:00 - 14:00

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

VAPPU 2024

OSAKOn, ainejärjestöjen ja O’Diakon vappua vietetään tänä vuonna 22.-30.4., ja luvassa on jälleen niin wanhoja kunnon wappuklassikkoja kuin uusia ja tuoreita tapahtumiakin! Koko ohjelman löydät OSAKOn Instagramista ja täältä.

Lue kirjoitus

SKIDI-suunnistus

OSAKOn hyvinvointituutorit & yhteistyökumppanit ylpeänä esittävät: ensimmäinen lasten rastisuunnistus eli SKIDI-suunnistus on täällä! Ota muksusi mukaan ja tule suunnistamaan leikkimieliseen rastisuunnistukseen, joka järjestetään Ainolan puistossa Kiikkusaaressa lauantaina 13.4. kello 11-14.

Lue kirjoitus

OSAKO27 – jatkot

Kun OSAKOn rokki-ikää on ensin juhlistettu virallisemmissa merkeissä cocktailtilaisuudessa, päästään kello 22:30 alkaen virittäytymään kunnolla rock’n’roll-tunnelmiin jatkojen merkeissä! Jatkopirskeet tampataan cocktailtilaisuuden lailla 45 Specialissa, ja luvassa on synttäribileiden kunniaksi myös

Lue kirjoitus

OSAKO27 – Cocktailtilaisuus

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi juhlistamaan OSAKOn varttumista legendaariseen 27 vuoden rokki-ikään 18.4. järjestettävien cocktail-tilaisuuden ja jatkobileiden muodossa!  Cocktailtilaisuus (ja bileet) järjestetään tietenkin Oulun ikonisimmassa rokkimestassa eli 45 Specialissa 18.4. kello

Lue kirjoitus
Ei enempää tuloksia.