Tapahtumat

1

Day tip to Ranua Wildlife Park

Päiväretki Ranuan eläinpuistoon

Tervetuloa koko perheen retkelle Ranuan eläinpuistoon! OSAKO suuntaa katsomaan karhuja ja ilveksiä sekä muita arktisia eläimiä lauantaina 15.10.2022. Tapahtuma on päihteetön ja soveltuu perheellisille opiskelijoille myös. Lippuja on rajoitettu määrä. Ilmoittaudu sunnuntaihin 2.10. klo 12 mennessä! AIKATAULU: 9:00 Lähtö Välkkylästä 9:15 Lähtö Alppilasta (Kemintie P –bussipysäkki) 9.30 Lähtö Linnanmaalta (Pyhän...

2

kartta

Tour d’Oulu

Tour d’Oulu tulee!  Muista tallentaa kartta! Toivotamme kaikki uudet opiskelijat tervetulleeksi opiskelijaelämään päihteettömän rastisuunnistuksen merkeissä 31.8.2022. Opiskelijat pääsevät tutustumaan uuteen opiskeluryhmäänsä sekä Oulun kaupunkiin tuutoriensa turvallisessa seurassa. Ilta huipentuu jatkobileisiin ja palkintojenjakoon viihdemaailma Ilonassa klo 22 alkaen!  Ilmoittautuminen suunnistukseen tapahtuu oman ryhmän tuutorin kautta. Rastit aukeavat klo 14:00 ja sulkeutuvat...

3

Suvivirsi + kakkukahvit

Tervetuloa laulamaan Suvivirsi lukuvuoden päättymisen ja kesän alkamisen merkiksi ti 31.5. klo 12 Linnanmaan kampukselle, pääkirjasto Pegasuksen aulaan.

4

Vappu 2022

Kauan odotettu vappu on täällä! Opiskelijoiden jokavuotiset vapputohinat starttaavat 25. päivä maanantaina, jatkuen aina 30.4. asti! Odotettavissa on joka päivälle menoa ja meininkiä, sillä luvassa on uusia tapahtumia ja kaivatut vanhat perinteet päästään myös herättämään jälleen vuoden 2019 vapun jälkeen henkiin!

5

OSAKOn ja OYY:n leffailta

Tervetuloa kaikkien opiskelijoiden ja molempien korkeakoulujen yhteiseen leffailtaan! Valitaan elokuva yhdessä, mutta ehdotuksemme on katsoa jokin nostalginen Disney-elokuva. Ensi kertaa varten valitsemme yhdessä uuden teeman tai genren.

6

Walk in CV-kuvausta Linnanmaan kampuksella

Haetko töitä? Päivitätkö LinkedIn-profiiliasi? Onko CV-kuvasi vanha, epäimarteleva tai huonolaatuinen? Ei huolta, OSAKO järjestää walk in -kuvausta kaikille jäsenille Linnanmaan ja Kontinkankaan kampuksilla.