Tapahtumat

1

Suvivirsi + kakkukahvit

Tervetuloa laulamaan Suvivirsi lukuvuoden päättymisen ja kesän alkamisen merkiksi ti 31.5. klo 12 Linnanmaan kampukselle, pääkirjasto Pegasuksen aulaan.

2

Vappu 2022

Kauan odotettu vappu on täällä! Opiskelijoiden jokavuotiset vapputohinat starttaavat 25. päivä maanantaina, jatkuen aina 30.4. asti! Odotettavissa on joka päivälle menoa ja meininkiä, sillä luvassa on uusia tapahtumia ja kaivatut vanhat perinteet päästään myös herättämään jälleen vuoden 2019 vapun jälkeen henkiin!

3

OSAKOn ja OYY:n leffailta

Tervetuloa kaikkien opiskelijoiden ja molempien korkeakoulujen yhteiseen leffailtaan! Valitaan elokuva yhdessä, mutta ehdotuksemme on katsoa jokin nostalginen Disney-elokuva. Ensi kertaa varten valitsemme yhdessä uuden teeman tai genren.

4

Walk in CV-kuvausta Linnanmaan kampuksella

Haetko töitä? Päivitätkö LinkedIn-profiiliasi? Onko CV-kuvasi vanha, epäimarteleva tai huonolaatuinen? Ei huolta, OSAKO järjestää walk in -kuvausta kaikille jäsenille Linnanmaan ja Kontinkankaan kampuksilla.

5

After aprilli

Aprillia, aprillia… Syö silliä ja juo kuravettä päälle! Tämä ei ole aprillipilaa, vaan totisinta totta. OSAKOn massiiviset baaribileet ovat taas täällä!

6

No posts found!