Päiväys

Näin teet tilavarauksen kampuksella

Tiesithän, että opiskelijana voit varata Oamkin tiloja esimerkiksi ryhmätöiden tekemiseen tai vaikka vain rauhaisaan ja yksityiseen opiskeluun? Tarvitset vain pienen hetken aikaa, koulun sähköpostitunnarit ja nämä ohjeet.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

HOX! OAMKIN TILAVARAUSKÄYTÄNNÖT OVAT MUUTTUNEET HUHTIKUUSSA 2022. LUE AJANKOHTAISET OHJEET OIVASTA.


Tiesithän, että opiskelijana voit varata Oamkin tiloja esimerkiksi ryhmätöiden tekemiseen tai vaikka vain rauhaisaan ja yksityiseen opiskeluun? Tarvitset vain pienen hetken aikaa, koulun sähköpostitunnarit ja nämä ohjeet.

(Jos jutun ohjekuvat eivät näy Oivassa/Tuudossa, avaa artikkeli selaimella kotisivuillamme: Näin teet tilavarauksen kampuksella – OSAKO (osakoweb.fi))

Ja sitten itse asiaan!

1. KIRJAUDU O365-PALVELUUN OPISKELIJATUNNUKSILLASI.

Kirjaudu koulun sähköpostillasi Onedrive-palveluun osoitteessa 365.oamk.fi

2. AVAA O365-KALENTERI.

Löydät kalenterin o365-sovellusluettelosta. Jos kalenteria ei heti näy, klikkaa All apps / Kaikki sovellukset.

3. LUO UUSI TAPAHTUMA VASEMMAN YLÄKULMAN PAINIKKEELLA.

Luo uusi tapahtuma varauksellesi klikkaamalla New event / Uusi tapahtuma.

4. NIMEÄ VARAUKSESI, VALITSE OIKEA AIKA JA KUTSU MAHDOLLISET MUUT OSALLISTUJAT VARAUKSEESI LÄHETTÄMÄLLÄ SÄHKÖPOSTIKUTSU.

Tarkista aika ja mahdolliset osallistujat huolellisesti. Voit lisätä tapahtumaasi myös tiedostoja tai muita lisätietoja, jotka näkyvät myös muille tapahtumaan osallistuville, joille olet lähettänyt kutsulinkin.

5. VALITSE VARATTAVA HUONE.

Voit selata huoneita helpoiten esimerkiksi Tuudon tai Campus Navigatorin kartan avulla. Paljon pienryhmätyötiloja on esimerkiksi Oamkin Linnanmaan kampuksen toisessa kerroksessa lähellä Messi-kahvilaa (7A2-alkuiset tilat, kuvassa ympyröitynä).

Muitakin tiloja voi kuitenkin varata! Useimmiten opiskelijavarauksille suunnatut tilat ovat nimetty ohjaus-, pien– tai ryhmätyötiloiksi.

6. LÄHETÄ VARAUS!

Tee varaus painamalla lähetä. Saat pian vastaussähköpostina varmistuksen, että varauksesi on mennyt läpi. Nyt voit käyttää tilaa varauksesi ajan huoletta!

VALMISTA TULI.

Kivoja opiskeluhetkiä!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Ystäväperhehaku vuodelle 2023 on nyt auki!

Oululainen tai lähitienoolla asuva – kaipaatko elämääsi enemmän eksotiikkaa, mutta et tahtoisi lähteä sen perässä ihan kaukomaille saakka? Hae mukaan kansainvälisten opiskelijoiden ystäväperhetoimintaan ja nauti kansainvälisyydestä ja uusista ystävistä koti-Oulusta

Lue kirjoitus

Hyvinvointiviikko valtaa Oulun korkeakoulut ensi viikolla

Hyvinvointiviikko on täällä jälleen – ja tällä kertaa kenties suurempana kuin koskaan aiemmin! Niin opiskelijoiden kuin henkilökunnankin hyvinvointia tukeva Hyvinvointiviikko järjestetään viikolla 47 Linnanmaan ja Kontinkankaan kampuksilla. Pääjärjestäjinä toimivat hyvinvointihanke

Lue kirjoitus

Syksyn 2022 Going Abroad -apurahahaku on auki!

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKO jakaa kaksi kertaa vuodessa Going Abroad -apurahaa ulkomaan vaihtoon tai harjoitteluun lähtevälle opiskelijalle. Syksyn 2022 hakuaika on 11.11.–28.11. Apurahaa voi hakea kuka tahansa OSAKOn jäsen. Apurahan

Lue kirjoitus