Päiväys

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MOOD KILLER – Mood-hankkeen jäähyväiskahvitus

27.03.2023 @ 13:30 - 15:30

Olette lämpimästi tervetulleita OSAKOlle niin armaan MOOD-hyvinvointihankkeen kuoppau…jäähyväistilaisuuteen maanantaina 27.3. kello 13:30 alkaen!

OSAKOn keittiöllä järjestettävässä tilaisuudessa on tarjolla kahvia&pientä purtavaa sekä tietenkin MOOD-hankkeelle tyypillistä mukavaa ja rentoa yhdessäoloa. Tilaisuudessa voit myös vastata hanketta koskevaan palautekyselyyn, josta tienaat itsellesi ainutlaatuisen MOOD KILLER -haalarimerkin!

MOOD-hanke on vuodesta 2021 saakka toiminut opiskelijoiden hyvinvointia tukeva hanke, jonka lukuisissa tapahtumissa – kuten hyvinvointiviikolla – sinäkin olet taatusti vieraillut. Sen puitteissa on järjestetty runsaasti hyvinvointia tukevia tapahtumia niin etäaikana kuin kampukselle palattuammekin. Hankkeessa on tehty edunvalvontaa ja sidosryhmäyhteistyötä. MOOD on myös ollut mukana edesauttamassa kuraattorimaisen opon palkkaamista sekä kehittämässä Sluupin välinelainaamoa. Hanketta on rahoitettu opetus- ja kulttuuriministeriön avustuksella. Valitettavasti nyt on kuitenkin tullut aika saattaa MOOD päätökseensä.
Tule siis sanomaan hankkeelle sen arvoisensa heipat!

Details

Date:
27.03.2023
Aika:
13:30 - 15:30

Tapahtumapaikka

Oulun ammattikorkeakoulu
Yliopistokatu 9
Oulu, 90570 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

OSAKO

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

VAPPU 2024

OSAKOn, ainejärjestöjen ja O’Diakon vappua vietetään tänä vuonna 22.-30.4., ja luvassa on jälleen niin wanhoja kunnon wappuklassikkoja kuin uusia ja tuoreita tapahtumiakin! Koko ohjelman löydät OSAKOn Instagramista ja täältä.

Lue kirjoitus

SKIDI-suunnistus

OSAKOn hyvinvointituutorit & yhteistyökumppanit ylpeänä esittävät: ensimmäinen lasten rastisuunnistus eli SKIDI-suunnistus on täällä! Ota muksusi mukaan ja tule suunnistamaan leikkimieliseen rastisuunnistukseen, joka järjestetään Ainolan puistossa Kiikkusaaressa lauantaina 13.4. kello 11-14.

Lue kirjoitus

OSAKO27 – jatkot

Kun OSAKOn rokki-ikää on ensin juhlistettu virallisemmissa merkeissä cocktailtilaisuudessa, päästään kello 22:30 alkaen virittäytymään kunnolla rock’n’roll-tunnelmiin jatkojen merkeissä! Jatkopirskeet tampataan cocktailtilaisuuden lailla 45 Specialissa, ja luvassa on synttäribileiden kunniaksi myös

Lue kirjoitus

OSAKO27 – Cocktailtilaisuus

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi juhlistamaan OSAKOn varttumista legendaariseen 27 vuoden rokki-ikään 18.4. järjestettävien cocktail-tilaisuuden ja jatkobileiden muodossa!  Cocktailtilaisuus (ja bileet) järjestetään tietenkin Oulun ikonisimmassa rokkimestassa eli 45 Specialissa 18.4. kello

Lue kirjoitus
Ei enempää tuloksia.