Päiväys

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

OSAKOn keltanokkabileet

25 tammikuun @ 22:00

Keltanokka, untuvikko, fuksipallero…rakkaalla ykkösellä on monta nimeä – ja totta kai myös omat bileet!

Vuoden 2024 keltanokkabileet – eli erityisesti juuri aloittaneille opiskelijoillemme suunnatut pirskeet – näkevät päivänvalon (tai illanhämyn) torstaina 25.1. legendaarisessa 45 Specialissa. Teemana on mikäs muukaan kuin keltanokkailu, joten pue siis halutessasi päällesi jotain keltaista tai vihreää (because greenhorns) haalareiden lisäksi!

Perinteisen bailaamisen ja verkostoitumisen ohella bileissä on tiedossa illan mittaan myös muuta mukavaa ohjelmaa eli bingoa ja pubivisailua palkintojen kera. Ohjelman aikataulu on seuraava:

22:00 Ovet auki
22:30 Bingo
23:30 Pubivisa

Lipunmyynti starttaa Kide.Appissa  keskiviikkona 17.1. kello 15. Liput ennakkoon 3€, ovelta 6€. (+narikka 3€). Linkki biossa.

Tervetuloa mukaan, alkavat, jatkavat ja kaikki siltä väliltä!

Details

Date:
25 tammikuun
Aika:
22:00

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

OSAKO loves Reenis: Ilmajooga

OSAKO ja luovan liikkumisen edelläkävijä, treenisali Reenis löivät lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi hynttyyt yhteen, ja siksipä viikko onkin täynnä mukavaa liikunnallista ohjelmaa. Maanantaina 12.2. rentoudutaan ilmajoogatunnilla, joka järjestetään Reeniksellä (Alvar Aallon

Lue kirjoitus

OSAKOn keltanokkabileet

Keltanokka, untuvikko, fuksipallero…rakkaalla ykkösellä on monta nimeä – ja totta kai myös omat bileet! Vuoden 2024 keltanokkabileet – eli erityisesti juuri aloittaneille opiskelijoillemme suunnatut pirskeet – näkevät päivänvalon (tai illanhämyn)

Lue kirjoitus

OSAKOween week 2023

Legendaarinen OSAKOween week on täällä jälleen! Vuoden karmaisevin viikko sisältää tänä vuonna ohjelmaa neljälle päivälle, joten suurimmatkin kauhufanit saavat varmasti kyllikseen. Lisätietoja tapahtumista löydät OSAKOn Instagramista ja Kide.Appista, jonne kaikkien

Lue kirjoitus
Ei enempää tuloksia.