Päiväys

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

OSAKOn, OYYn ja O’Diakon sateenkaaripiknik & jatkot

02.08.2023 @ 17:00 - 23:30

Olet lämpimästi tervetullut OSAKOn, OYYn ja O’Diakon sateenkaaripiknikille Oulu Pride -viikon keskiviikkona 2.8. kello 17 alkaen!

Sään niin salliessa Ainolan puistoon sijoittuva piknik jatkuu aina iltaan saakka, jonka jälkeen luvassa on tietysti jatkot 45 Specialissa upeilla esiintyjillä höystettynä. Piknik on ilmainen ja sinne ovat tervetulleita aivan kaikki, jotka ovat rakkauden ja tasa-arvon puolella.

Jatkot alkavat Nelifemmassa kello 22, liput 8/14€. Jatkojen ohjelmassa on yleisen baarihengailun lisäksi kaksi huikeaa esiintyjää: kello 22:30 saamme ihastella Burleskiseurue Koppeloita ja kello 23:30 lavan ottaa haltuun dragartisti Miss Lumiere. Luvassa on siis taatusti kaikissa sateenkaaren väreissä säihkyvä ilta!

Lipunmyynti jatkoille starttaa KideAppissa tiistaina 25.7. kello 16. Tapahtumaan myydään rajallinen määrä lippuja, joten ole nopea – kyseessähän on lukuvuoden ekat haalaribileet ja vielä näin mahtavan asian puolesta!

 

Details

Date:
02.08.2023
Aika:
17:00 - 23:30

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

VAPPU 2024

OSAKOn, ainejärjestöjen ja O’Diakon vappua vietetään tänä vuonna 22.-30.4., ja luvassa on jälleen niin wanhoja kunnon wappuklassikkoja kuin uusia ja tuoreita tapahtumiakin! Koko ohjelman löydät OSAKOn Instagramista ja täältä.

Lue kirjoitus

SKIDI-suunnistus

OSAKOn hyvinvointituutorit & yhteistyökumppanit ylpeänä esittävät: ensimmäinen lasten rastisuunnistus eli SKIDI-suunnistus on täällä! Ota muksusi mukaan ja tule suunnistamaan leikkimieliseen rastisuunnistukseen, joka järjestetään Ainolan puistossa Kiikkusaaressa lauantaina 13.4. kello 11-14.

Lue kirjoitus

OSAKO27 – jatkot

Kun OSAKOn rokki-ikää on ensin juhlistettu virallisemmissa merkeissä cocktailtilaisuudessa, päästään kello 22:30 alkaen virittäytymään kunnolla rock’n’roll-tunnelmiin jatkojen merkeissä! Jatkopirskeet tampataan cocktailtilaisuuden lailla 45 Specialissa, ja luvassa on synttäribileiden kunniaksi myös

Lue kirjoitus

OSAKO27 – Cocktailtilaisuus

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi juhlistamaan OSAKOn varttumista legendaariseen 27 vuoden rokki-ikään 18.4. järjestettävien cocktail-tilaisuuden ja jatkobileiden muodossa!  Cocktailtilaisuus (ja bileet) järjestetään tietenkin Oulun ikonisimmassa rokkimestassa eli 45 Specialissa 18.4. kello

Lue kirjoitus
Ei enempää tuloksia.